Ponad 100 goli i awans rezerw Arki Gdynia do IV ligi....
Rezerwy Arki Gdynia zapewniły sobie awans do IV ligi. Podopieczni Łukasza Kowalskiego zdominowali rozgrywki...
Znaleziono 239 artykułów
Rezerwy Arki Gdynia zapewniły sobie awans do IV ligi. Podopieczni Łukasza Kowalskiego zdominowali rozgrywki...
Trzy drużyny z Trójmiasta przystąpiły do 1/8 finału Pucharu Polski na szczeblu województwa pomorskiego....
Boisko na Chełmie przy ul. Zielonogórskiej było jednym z pierwszych tak dużych obiektów piłkarskich w...
Z sześciu trójmiejskich drużyn, które grały w w V rundzie Pucharu Polski na Pomorzu awans do kolejnej rundy...
Kibice rugby chcący obejrzeć ligowe zmagania powinni wybrać się w sobotę do Gdyni, bo kolejna okazja do...
- Byłem zachwycony tym, co wtedy pokazał Szymon Weirauch - podkreślał John Carver po wygranej Lechii Gdańsk...
Lechia Gdańsk, aby odzyskać licencję, zdecydowała się już teraz przekazać około 800 tysięcy złotych dla...
Lechia Gdańsk została przywrócona do gry w PKO BP Ekstraklasie przez Komisję ds. Licencji Klubowych PZPN....
Lechia Gdańsk straci licencję na grę w PKO BP Ekstraklasie, jeśli nie ureguluje zaległości za transfer...
- Zaczynałam już w liceum. Później zaczęła się kariera seniorska, a z biegiem czasu moje życie prywatne...
7. kolejkę Ekstraligi rugby zainauguruje spotkanie Drew Pal 2 Lechii Gdańsk z Orlenem Orkan Sochaczew...
Mimo, że Arka, Lechia i Gedania 1922 zakończyły już swoje rozgrywki to nie koniec piłkarskich emocji w...
Zarząd Polskiego Związku Piłki Nożnej bez zmian pozostawił przepisy odnośnie młodzieżowców w ekstraklasie....
Lechia Gdańsk pokonała Arkę Gdynia 2:1 (1:1), mimo że przez godzinę grała w "10" po czerwonej kartce dla...
Lechia Gdańsk - Arka Gdynia 19 maja o godzinie 20:30 na Polsat Plus Arena Gdańsk. 46. derby Trójmiasta...
Końcówka sezonu piłkarskiego najciekawiej zapowiada się w IV lidze pomorskiej. Na 6 kolejek przed końcem...
W pierwszy weekend maja czekają nas kolejne mecze rugby. W sobotę o godz. 16 na Stadionie Miejskim im....
Lechia Gdańsk - Arka Gdynia, niedziela, 19 maja, godzina 20:30, Polsat Plus Arena Gdańsk. Władze Fortuna 1....
Sobota stanie pod znakiem rugby. O godz. 17, na Narodowym Stadionie Rugby, Arka Gdynia podejmie zespół...
W 14. kolejce ekstralidze rugby zagrają tylko dwa trójmiejskie zespoły. W sobotę, 13 kwietnia, o godz. 12,...