Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław. Jak nie teraz? To kolejna...
Lechia Gdańsk i Śląsk Wrocław to kluby żyjące w wieloletniej przyjaźni, co zamanifestują kibice również 7...
Znaleziono 32 artykuły
Lechia Gdańsk i Śląsk Wrocław to kluby żyjące w wieloletniej przyjaźni, co zamanifestują kibice również 7...
Co prawda Marek Saganowski pogratulował już Arce Gdynia i trenerowi Wojciechowi Łobodzińskiemu awansu do...
Koszulki o powrocie Lechii Gdańsk do ekstraklasy zostały jeszcze w szatni, korki od szampanów nie...
- Nie powiem, że zostaliśmy mocno sprowadzeni na ziemię, ale dostaliśmy takiego mocnego gonga. Myślę, że...
Lechia Gdańsk przegrała na wyjeździe ze Stalą Rzeszów 2:4 (0:1). Świętowanie awansu trzeba odłożyć co...
Lechia Gdańsk do Rzeszowa poleciała samolotem. Tam zagra o awans do ekstraklasy. Aby świętować już na...
- Myślę, że Lechia Gdańsk jest już na tyle silna, że ta poprzeczka dla rywali na pewno jest rozstawiona...
Lechia Gdańsk wygrała piąty mecz z rzędu w Fortuna 1. Lidze. W 24. kolejce pokonała u siebie Zagłębie...
- Powiem szczerze, że zupełnie się nie boję naszego podejścia do Zagłębia Sosnowiec. Mam to szczęście, że...
IV-ligowe derby Trójmiasta rozstrzygnęły się na korzyść Jaguara Gdańsk, który na Narodowym Stadionie Rugby...
Lechia Gdańsk przegrała na wyjeździe z Zagłębiem Sosnowiec aż 2:5 (0:2), choć wynik nie oddaje tego co...
Lechia Gdańsk 23 września z GKS Katowice ma zagrać niemal przy pustych trybunach. Komisja Dyscyplinarna...
Ryszard Wieczorek jest pierwszym trenerem Arki Gdynia, który przegrał w debiucie od blisko 3 lat. Ostatnie...
Arka Gdynia przegrała ze swoim byłym trenerem w sumie już po raz siódmy. Ireneusz Mamrot przyjechał na...
Lechia Gdańsk zagra na wyjeździe z II-ligową Radunią Stężyca o awans do 1/8 finału Fortuna Pucharu Polski....
Arka Gdynia już w pierwszej rundzie została wyeliminowana z rozgrywek Fortuna Puchar Polski w sezonie...
- W Lechii Gdańsk większość zawodników kończyła trening i wracała do rodzin. Ja byłem sam, nawet nie miałem...
Bałtyk Gdynia przegrał z II-ligową Olimpią Elbląg 0:3 (0:2) w meczu 1/32 finału Fortuna Pucharu Polski....
Bałtyk Gdynia podejmie Olimpię Elbląg w 1/32 finału Fortuna Pucharu Polski. Na szczeblu centralnym zagra po...
Arka Gdynia podpisała nowe kontrakty z młodzieżowcami. Kornel Przyborowski otrzymał angaż do 30 czerwca...