Puchar Polski: Arka II Gdynia w półfinale, Jaguar Gdańsk...
W rozgrywkach Pucharu Polski na szczeblu regionalnym nadal grają dwie drużyny z Trójmiasta. Arka II Gdynia...
Znaleziono 339 artykułów
W rozgrywkach Pucharu Polski na szczeblu regionalnym nadal grają dwie drużyny z Trójmiasta. Arka II Gdynia...
Arka Gdynia ma obecnie o 6 punktów więcej niż po 26. kolejkach poprzedniego sezonu. Natomiast jej przewaga...
Blisko pięć miesięcy pauzowały kluby Klasy B, które w najbliższy weekend rozpoczną rundę wiosenną. W grze o...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Lechia Gdańsk i Śląsk Wrocław to kluby żyjące w wieloletniej przyjaźni, co zamanifestują kibice również 7...
John Carver jest dziewiątym zagranicznym szkoleniowcem, który prowadzi Lechię Gdańsk. Jego poprzednicy...
Ponad dziesięć lat Olimpia Osowa czekała na własne boisko. Obiekt przy Szkole Podstawowej numer 81 jest...
Doping zorganizowany dla drużyn niższych klas rozgrywkowych w piłce nożnej jest dalej rzadkością....
- O dłuższego czasu w dwóch klubach w województwie pomorskim awantura często wisi na włosku - mówi nam...
Arka Gdynia na starcie sezonu rozgrywek Betclic 1. Ligi dwukrotnie jako pierwsza obejmowała prowadzenie i...
Arka Gdynia rozpoczęła treningi. Po dwutygodniowej przerwie na zajęciach stawiło się 23 piłkarzy. Zabrakło...
Arka Gdynia najważniejszy mecz sezonu 2023/24 Fortuna 1. Ligi rozegra z rekordowym wsparciem z trybun. Mecz...
Arka Gdynia już w sobotę może być pewna awansu do ekstraklasy, ale bez względu na to, jaki wynik padnie w...
- Super taki mecz zagrać, poczuć powiew większej, europejskiej piłki, jeśli chodzi o frekwencję na...
Lechia Gdańsk jest pierwszym zespołem od siedmiu lat, któremu udało się zdobyć awans do ekstraklasy od razu...
Arka Gdynia poniesienie niemal wszystkie koszty związane z transportem swoich kibiców na derby Trójmiasta....
Co prawda Marek Saganowski pogratulował już Arce Gdynia i trenerowi Wojciechowi Łobodzińskiemu awansu do...
- Jestem zmęczony tym liczeniem. Jeżeli wygramy trzy ostatnie mecze, to będziemy na 1. miejscu. Trochę...
Polski Związek Piłki Nożnej przekazał klubom I ligi decyzje Komisji ds. Licencji Klubowych PZPN. W tej...
Piłka nożna to dyscyplina pełna kontrastów. Na najwyższym poziomie mamy do dyspozycji ogrom technologii,...