Lechia Gdańsk pojechała po dwa zwycięstwa. W Krakowie...
Lechia Gdańsk pojechała po dwa zwycięstwa. W czwartek, 28 września o godzinie 21 zmierzy się z Wisła w...
Znaleziono 33 artykuły
Lechia Gdańsk pojechała po dwa zwycięstwa. W czwartek, 28 września o godzinie 21 zmierzy się z Wisła w...
Arka Gdynia przegrała ze swoim byłym trenerem w sumie już po raz siódmy. Ireneusz Mamrot przyjechał na...
Manchester United - AS Roma oraz Villarreal - Arsenal Londyn zmierzą się w półfinałach Ligi Europy....
W tym sezonie Lechia Gdańsk w ekstraklasie wygrała tylko z beniaminkiem. Jest zatem duża szansa na...
Lechia Gdańsk do 5 października ma czas, aby dokonać transferów, które o ile nie wzmocnią drużyny, to...
1,5 miesiąca upłynęło od czasu, gdy Lechia Gdańsk poinformowała, że sztab szkoleniowy pierwszej drużyny...
- Każdego rywala traktujemy poważnie. Musimy być czujni. Wiemy, że takie mecze są nieobliczalne - mówi...
Kenny Saief wraca do Lechii Gdańsk. Amerykański pomocnik został ponownie wypożyczony z RSC Anderlecht....
Wygrana ze Stalą Stalowa 4:0 była trzynastym meczem Lechii Gdańsk pod wodzą Piotra Stokowca w rozgrywkach...
"Lechia Gdańsk nie jest w kryzysie, to za duże słowo. Widać jednak, że coś się wypaliło, poprzednie wyniki...
Arka Gdynia w 9. kolejce ekstraklasy zagra na wyjeździe z ŁKS Łódź. Będzie to mecz przedostatniej z...
- Nie wiem czy trener Piotr Stokowiec przywróci mnie od razu do pierwszej jedenastki, ale liczę na to. Chcę...
- Wiosną chcę łapać jak najwięcej minut w ekstraklasie i zagrać na mistrzostwach świata do lat 20 - mówi...
- "Tym, którzy zastanawiają się, czy można zmienić coś w przerwie reprezentacyjnej odpowiadam, że można....
Piłkarze Lechii Gdańsk przegrali na wyjeździe z Lechem Poznań 0:3 (0:2). Tym samym biało-zieloni poprawili...
- Byliśmy pewni, że jesteśmy dobrze przygotowani do tej rundy, ale w dwóch meczach zdobyliśmy tylko punkt....
"Podstawą jest to, że Arka nie ma indywidualności. Dlatego szukając nowych piłkarzy, trzeba wpasować ich w...
Lechia Gdańsk tak słabej serii w ekstraklasie nie miała od jesieni 2015 roku. Wówczas przegrała pięć meczów...
- Mówiłem, że muszą nas cechować trzy rzeczy: skuteczność, efektywność i efektowność, ale dokładnie w tej...
"Mózg" Lechii Gdańsk, pomocnik Milos Krasić przyznaje, że po trzech porażkach z rzędu w ekstraklasie w...