Rugby. Polska - Litwa. Z nowymi trenerami o powrót do...
W sobotę, 16 listopada, reprezentacja Polski w rugby pod wodzą Kamila Bobryka i Tomasza Stępnia rozegra na...
Znaleziono 55 artykułów
W sobotę, 16 listopada, reprezentacja Polski w rugby pod wodzą Kamila Bobryka i Tomasza Stępnia rozegra na...
Dziewięciu trójmiejskich rugbistów zostało powołanych do reprezentacji Polski na mecz Rugby Europe Trophy z...
Lechia Gdańsk zagra na wyjeździe z Jagiellonią Białystok w 9. kolejce PKO BP Ekstraklasa. Początek meczu w...
Ogniwo Sopot ma apetyt na zaatakowanie pozycji lidera w rundzie wiosennej. Szczególnie rozbudziła go...
Drew Pal 2 Lechia Gdańsk przegrała na wyjeździe z Awentą Pogonią Siedlce 23:25 (7:17) w meczu 12. kolejki...
Drew Pal 2 Lechia Gdańsk pierwszy mecz rundy wiosennej w ekstralidze rugby rozegra w Siedlcach. Podopieczni...
Arka Gdynia zainauguruję rundę wiosenną w ekstralidze rugby od domowego meczu z niepokonaną w tym sezonie...
Cudu nie było. Polska została zdegradowana z Rugby Europe Championship. Drugi rok występów w elicie...
Polski Związek Piłki Nożnej uwzględni minuty rozegrane przez młodzieżowców Lechii Gdańsk w ostatniej...
- Chciałem osiągnąć jeszcze jeden cel - tytuł mistrza Polski, a to był najgorszy rok dla klubu i dla mnie...
Lechia Gdańsk przegrała u siebie z Zagłębiem Lubin 1:3 (1:1). Ten wynik oznacza, że już na trzy kolejki...
Lechia Gdańsk otrzymała licencję na występy w ekstraklasie w kolejnym sezonie, ale z nadzorem finansowym....
Polska pokonała Szwajcarię 37:25 (21:14) w trzecim meczu Rugby Europe Trophy. Biało-czerwoni zdobyli punkt...
Polska wygrała z Niemcami 21:16 (3:13) w meczu 2. kolejki rozgrywek Rugby Europe Trophy. Zwycięstwo na...
- Odkąd jestem w kadrze, nie widziałem takiego zaangażowania i motywacji. Chcę jeszcze coś ugrać z drużyną...
36 rugbistów, w tym 13 z trójmiejskich klubów, przygotowuje się do meczu Polska - Niemcy, który w...
Arka Gdynia walczy o utrzymanie w Centralnej Lidze Juniorów. Znacznie do tego celu może przybliżyć się,...
Ekstraklasa SA ogłosiła terminarz rozgrywek ligowych na sezon 2020/21, ale Lechia Gdańsk nadal nie wie, z...
Pomorski Związek Piłki Nożnej potwierdził decyzję z 7 maja i oficjalnie zakończył sezon od B klasy do IV...
Polski Związek Rugby szacuje na około 270 tysięcy złotych pomoc, którą przeznaczy dla klubów w związku z...