Arka Gdynia i Michał Marcjanik przed wielkim dniem....
Arka Gdynia i Michał Marcjanik stoją przed wielkim dniem. Żółto-niebiescy w 31. kolejce liczą na...
Znaleziono 206 artykułów
Arka Gdynia i Michał Marcjanik stoją przed wielkim dniem. Żółto-niebiescy w 31. kolejce liczą na...
Arka Gdynia ma obecnie o 6 punktów więcej niż po 26. kolejkach poprzedniego sezonu. Natomiast jej przewaga...
Arka Gdynia już 28 lutego może zostać liderem Betclic 1. Ligi co najmniej na trzy dni. - Nie ma to żadnego...
Lechia Gdańsk pokonała Lecha Poznań 1:0, korzystając z tego, że od 14. minuty mogła grać 11 na 10. Nie była...
Karol Czubak, a za nim kolejni piłkarze: Camilo Mena i Maksym Chłań - tak wygląda czołówka 13. Plebiscytu...
Lechia Gdańsk nie złożyła odwołania od decyzji Komisji ds. Licencji Klubowych PZPN, ale szuka pieniędzy,...
Lechia Gdańsk powinna uniknąć kary za brak odpowiedniej liczby minut młodzieżowców. Jesienią polscy...
Gedania 1922 Gdańsk przełamała się i w 3. kolejce grupy drugiej III ligi odniosła pierwszą wygraną....
- Dla mnie nie było żadnego problemu, aby bez emocji stanąć i powiedzieć, co myślę. Mam nadzieję, że Arka...
Końcówka sezonu piłkarskiego najciekawiej zapowiada się w IV lidze pomorskiej. Na 6 kolejek przed końcem...
Co prawda Marek Saganowski pogratulował już Arce Gdynia i trenerowi Wojciechowi Łobodzińskiemu awansu do...
- Nie powiem, że zostaliśmy mocno sprowadzeni na ziemię, ale dostaliśmy takiego mocnego gonga. Myślę, że...
Lechia Gdańsk wygrała na wyjeździe z Górnikiem Łęczna 1:0 (0:0) i jako pierwsza drużyna w tym sezonie w...
- Jeśli ode mnie miałoby to zależeć, to wolałbym, aby kwestia awansu była rozstrzygnięta już przed derbami...
Lechia Gdańsk zapisuje się coraz mocniej w klubowej historii, mimo że wciąż ma problemy finansowe i...
Piłkarze pierwszego i drugiego zespołu Gedanii 1922 Gdańsk wracają na domowy obiekt przy al. Hallera 201....
Arka Gdynia wygrała na wyjeździe z Miedzią Legnica 1:0 (1:0). Zwycięskiego gola pod koniec pierwszej połowy...
- Widać, że kibice, którzy przychodzą na stadion, nas napędzają. Wydaje mi się, że jeśli tak to będzie...
- Uważam, że jeżeli będziemy dalej tak punktować jak dotychczas, to nie zatrzyma nas nikt. Miejmy nadzieję,...
Lechia Gdańsk po wygranej nad Podbeskidziem Bielsko-Biała 2:1 nie tylko została liderem Fortuna 1. Ligi w...