Jaguar Gdańsk w półfinale Pucharu Polski na Pomorzu....
Jaguar Gdańsk uzupełnił stawkę półfinalistów Pucharu Polski na szczeblu województwa pomorskiego....
Znaleziono 49 artykułów
Jaguar Gdańsk uzupełnił stawkę półfinalistów Pucharu Polski na szczeblu województwa pomorskiego....
- Zaczynałam już w liceum. Później zaczęła się kariera seniorska, a z biegiem czasu moje życie prywatne...
- Chcemy zajść jak najdalej. Puchar jest fajną przygodą. Wiem o tym, bo sam w ubiegłym sezonie w barwach...
Gedania 1922 Gdańsk uległa Unii Swarzędz na wyjeździe 0:5. To szósty mecz z rzędu, w którym nie odnotowała...
Lechia Gdańsk po wygranej nad Podbeskidziem Bielsko-Biała 2:1 nie tylko została liderem Fortuna 1. Ligi w...
Lechia Gdańsk dokonała pierwszego zimowego wzmocnienia. Loup Diwan Gueho został wypożyczony z SC Bastia i...
Lechia Gdańsk 8 lutego zagra na dwóch frontach. W Turcji zakończy sparingi w okresie przygotowawczym meczem...
Arka Gdynia podejmie Górnik Łęczna w 1/32 Fortuna Pucharu Polski. W ostatnich pięciu latach trzykrotnie...
Bałtyk Gdynia podejmie Olimpię Elbląg w 1/32 finału Fortuna Pucharu Polski. Na szczeblu centralnym zagra po...
Piłkarskie derby w A klasie wyłoniły zwycięzcę. KP Gdynia pokonało przy ul. Olimpijskiej Pomorzanina Gdynię...
- Każdy z nas jest na sprzedaż, ale też każdy może do nas dojść. Na pewno będą zmiany w składzie, ale nie...
Jeśli Lechia Gdańsk okaże się lepsza w dwumeczu od Rapidu Wiedeń to w 3. rundzie kwalifikacji Ligi...
Lechia Gdańsk we wtorek, 14 czerwca o godzinie 19:45 uruchomiła sprzedaż karnetów na mecze ekstraklasy....
Lechia Gdańsk zapewniła sobie grę w Lidze Konferencji Europy. W ostatniej kolejce PKO BP Ekstraklasy, bez...
11 września, w sobotę rugbiści zaprezentują się na dwóch frontach. W Krakowie Polska zagra towarzysko z...
- Najbliższe mecze będą dla nas dobrą weryfikacją. Myślę, że to jest właśnie sól piłki - granie z...
Z piłkarzy trójmiejskich klubów Lechii Gdańsk i Arki Gdynia wyłaniamy najlepszą jedenastkę "Ekstraklasa...
Artur Sobiech strzelał zwycięskie gole w finale Pucharu Polski 2019 z Jagiellonią Białystok oraz w...
Artur Sobiech strzelał po golu w trzech ostatnich spotkaniach Lechii Gdańsk. 29-latka może jednak zabraknąć...
Jarosław Kubicki strzelił gola w zwycięskim meczu z Piastem w Gliwicach 3:1, walnie przyczyniając się do...