Lechia Gdańsk zapłaciła wysoką cenę za wygraną. Znów...
Lechia Gdańsk zapłaciła wysoką cenę za zwycięstwo nad Piastem Gliwice 3:1. - Jestem zmęczony, jakbym sam...
Znaleziono 38 artykułów
Lechia Gdańsk zapłaciła wysoką cenę za zwycięstwo nad Piastem Gliwice 3:1. - Jestem zmęczony, jakbym sam...
W poniedziałek, 30 grudnia o godzinie 9 odbędzie się Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Lechia Gdańsk SA....
"Kibice bronią trenera Szymona Grabowskiego i to jest fantastyczna robota, bo stawiają się za trenerem w...
Lechia Gdańsk wydała oficjalny komunikat w sprawie pożegnania z dyrektor zarządzającą. Magdalena Urbańska...
- Lechia Gdańsk ma pewne zaległości finansowe względem zawodników - trochę powyżej miesiąca. Na szczęście...
Lechia Gdańsk nie płaci na czas. Z końcem stycznia poinformowaliśmy, że piłkarze i sztab szkoleniowy nie...
Lechia Gdańsk wciąż zalega z wypłatami piłkarzom i pracownikom, ale nie przeszkadza jej to w stosowaniu...
- Spadek do I ligi to nie najgorsze co może spotkać Lechię Gdańsk na koniec tego sezonu. Klubowi ponownie...
Bassekou Diabate ma kontrakt ważny do 30 czerwca 2025 roku, a Lechia Gdańsk nie skorzystała z piłkarza z...
Lechia Gdańsk regularnie otrzymuje pieniądze od miasta na mocy umowy o współpracy zawartej 4 marca...
Lechia Gdańsk w dwóch ostatnich meczach ligowych rozpoczynała bez młodzieżowca w "11", korzystając ze...
Mateusz Długołęcki wraz z Bałtykiem Gdynia podejmie Błękitnych Stargard w piątek, 8 kwietnia, o godz. 17....
Lechia Gdańsk otrzymała ponad 8 milionów złotych netto za promocję miasta w rozgrywkach ekstraklasy w...
Lechia Gdańsk jako pierwszy klub podpisała umowę na promocję Gdańska. Z tego tytułu otrzyma w 2021 roku 10...
- Łatwo jest teraz uderzyć. Ktoś tam popełniał błędy. Myślę, że są to faceci i sportowcy, którzy...
- Uznaliśmy, że nie można wszystkiego postawić na jedną kartę, bo nie ma gwarancji, że to wypali, a 1 lipca...
Lechia Gdańsk odsunęła od pierwszej drużyny czterech piłkarzy, a trzech innych straciła na skutek kontuzji,...
- Przeżywamy trudny moment. Ja na pewno się nie poddam. Nie potrzebuję naprawdę wsparcia i jakieś litości....
Lechia Gdańsk budżet na sezon 2019/2020 oszacowała na około 54 miliony złotych. Z tego ponad 60 procent...
W tym miesiącu weszła w życie nowa umowa między Lechią Gdańsk a koncernem Energa SA, który od 2016 roku...