Cztery trójmiejskie drużyny w VI rundzie Pucharu Polski...
Z sześciu trójmiejskich drużyn, które grały w w V rundzie Pucharu Polski na Pomorzu awans do kolejnej rundy...
Znaleziono 866 artykułów
Z sześciu trójmiejskich drużyn, które grały w w V rundzie Pucharu Polski na Pomorzu awans do kolejnej rundy...
Klasa okręgowa wraca na ligowe boiska. Lider po jesieni - Arka II Gdynia zainauguruje 2025 rok wyjazdowym...
Przed meczem z Lechem Poznań trener Lechii Gdańsk podzielił się swoimi spostrzeżeniami na temat formy...
- W Anglii urodziłem się w ustawieniu 1-4-4-2 - podkreśla trener John Carver. Jednak to wyjście z dwoma...
- Niewielu ludzi wierzyło lub dawało nam szansę, że stąd wywieziemy choćby punkt, tym bardziej, że trzech...
Lechia Gdańsk spłaca zaległe zobowiązania, aby odzyskać licencję na grę w PKO BP Ekstraklasie. Natomiast...
Jeśli wszystko pójdzie z planem, Lechia Gdańsk w czwartek, 23 stycznia o godz. 16:40 powinna wylądować w...
Ferie 2025 na Pomorzu rozpoczynają się już 17 lutego. Na jakie zajęcia i atrakcje mogą liczyć dzieci i...
Lechia Gdańsk kończy sparingi podczas zgrupowania w Turcji z kompletem zwycięstw. W trzecim spotkaniu w...
Lechia Gdańsk nadal ma zawieszoną licencję, ale nikt najwyraźniej na serio nie bierze pod uwagę, że nie...
Lechia Gdańsk wygrała oba sparingi w Turcji, a trener John Carver zapewnia: "zmierzamy w dobrym kierunku"....
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Lechia Gdańsk wygrała Polissią Żytomierz 1:0 (0:0) w drugim sparingu podczas zgrupowania w Turcji. Rywalom...
Lechia Gdańsk w drugim sparingu podczas zgrupowania w Turcji zmierzy się z Polissią Żytomierz. 5. klub...
Lechia Gdańsk wygrała w pierwszym sparingu podczas obozu przygotowawczego w Turcji z OFK Belgrad 4:2 (0:1)....
Arka Gdynia na pierwsze dwa mecze w rundzie wiosennej nie wpuści kibiców gości. Z powodu prac...
Lechia Gdańsk w środę, 15 stycznia o godz. 13 czasu polskiego rozegra pierwszy sparing podczas zgrupowania...
Lechia Gdańsk wyruszy do Turcji w czwartek, 9 stycznia z 23 piłkarzami w składzie. Niespodzianek kadrowych...
3 stycznia Lechia Gdańsk zaczęła przygotowania do rudny wiosennej. Biało-zieloni odbyli trzy treningi na...
27 grudnia 2024 roku Komisji ds. Licencji Klubowych PZPN zawiesiła licencję Lechii Gdańsk na rozgrywki w...