Planuj Tydzień: Dżem, inscenizacja bitwy, 100cznia, Dzień...
Przed nami ostatni tydzień kwietnia. Choć prezydent ogłosił najbliższą sobotę, czyli dzień pogrzebu papieża...
Znaleziono 149 artykułów
Przed nami ostatni tydzień kwietnia. Choć prezydent ogłosił najbliższą sobotę, czyli dzień pogrzebu papieża...
Nie ma innej takiej pozycji w zespole Lechii Gdańsk, gdzie równie często dochodziłoby do zmiany zawodników...
- Nie wiem, skąd oni biorą mój numer na WhatsAppie. Francja, Niemcy, Hiszpania, Ameryka... No wszyscy...
Lechia Gdańsk nie złożyła odwołania od decyzji Komisji ds. Licencji Klubowych PZPN, ale szuka pieniędzy,...
Sobotni mecz z Pogonią Szczecin (godz. 14.45) będzie 50. spotkaniem ligowym, a 52. w sumie, w którym Lechię...
37-letni kierowca ciężarówki był trzeźwy, a w jego krwi nie wykryto niedozwolonych substancji. Prokuratura...
Andrzej Głownia zmarł w wieku 72 lat. Lechia Gdańsk miała w nim nie tylko wychowanka, ale również jednego z...
Nie żyje Zbigniew Kociołek. Były trener m.in. Lechii Gdańsk zmarł w Kanadzie w wieku 79 lat. Do tego kraju...
Trwają zapisy do Chodu z Listonoszem na 1000 metrów i Biegu im Obrońców Poczty Polskiej na 5 kilometrów,...
W czwartek, 22 sierpnia, na Cmentarzu Srebrzysko w ostatnią drogę wyruszy Zbigniew Golemski. Zmarł w wieku...
Lechia Gdańsk dokonała już szóstego transferu w letnim oknie transferowym, a po raz drugi sięgnęła po...
30 uczestników rywalizowało w PFRON Cup w ramach 52. Memoriału Józefa Żylewicza w Gdańsku. Klub...
"Szybka Strzała Północy" to nowy bieg, który proponuje Klub Lekkoatletyczny Lechia Gdańsk. Tym razem nie...
- Zapisałem się w historii jako zawodnik, który zdobył awans, a do tego trzymał opaskę kapitańską. Na pewno...
Najbliższy weekend dla aktywnych w Trójmieście będzie można spędzić na wiele sposobów i to o różnej porze...
Lechia Gdańsk jest pierwszym zespołem od siedmiu lat, któremu udało się zdobyć awans do ekstraklasy od razu...
Jeśli w piątek, 10 maja punktów nie straci GKS Katowice, to Lechia Gdańsk następnego dnia w meczu z Wisłą w...
- Kiedyś to było! - komu nie zdarzyło się tak westchnąć i powspominać, że przed laty trawa była zieleńsza,...
Lechia Gdańsk wzmocniła się w ofensywie, mimo że podstawowi skrzydłowi już w tym roku zdobyli więcej goli...
Nie żyje Wojciech Łazarek. Były selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Polski zmarł w wieku 86 lat. Pogrzeb...