Dramatyczna sytuacja w juniorskiej piłce nożnej. Nawet...
Od czasu do czasu trójmiejskich juniorów stać jeszcze na to, aby zdobyć medal w mistrzostwach Polski....
Znaleziono 35 artykułów
Od czasu do czasu trójmiejskich juniorów stać jeszcze na to, aby zdobyć medal w mistrzostwach Polski....
Arka Gdynia na 4 kwietnia przygotowuje sfinalizowanie procesu zmian właścicielskich. 92 procent piłkarskiej...
Arka Gdynia wznowiła treningi po zimowej przerwie. Z obecnej kadry zabrakło: Przemysława Stolca i Abdallaha...
Lechia Gdańsk nadal nie zgromadziła pieniędzy, aby opłacić pobyt w Gniewinie, i na razie wyjazd na...
Lechia Gdańsk oficjalnie przeprowadziła pierwszy zimowy transfer. Jakub Bartkowski pomyślnie przeszedł...
Arka Gdynia wróciła do treningów. To pierwsze zajęcia Hermesa w roli szkoleniowca żółto-niebieskich....
Lechia Gdańsk na 6 stycznia wyznaczyła pierwszy tegoroczny trening pierwszej drużyny. Spodziewanych było 28...
24 piłkarzy Lechii Gdańsk stawiło się w poniedziałek przy Traugutta po zimowych urlopach. Z jednodniowym...
Lechia Gdańsk w sobotę, 14 listopada rozpoczęła przygotowania do meczu z Olimpią Grudziądz w Pucharze...
Piłkarze Lechii Gdańsk sukcesywnie wracają do treningów drużynowych. Mogą je podjąć ci zawodnicy, którzy od...
Lechia Gdańsk rywalizację w Fortuna Puchar Polski sezonu 2020/21 rozpoczyna od wizyty u spadkowicza z II...
Lechia Gdańsk sprzedawać będzie na razie karnety jedynie na rundę jesienną sezonu 2020/21. Pojemność trybun...
Piłkarze Lechii Gdańsk wybrali numery na nowy sezon. Doszło do kilku zmian a wśród nich nowego posiadacza...
- Jestem typem "żołnierza". Daję z siebie sto procent niezależnie od tego czy dopiero podpisałem kontrakt...
Lechia Gdańsk nie zamierza zwracać się do PZPN o przełożenie meczu ze Stalą Stalowa Wola w 1/32 finału...
Piłkarze Lechii Gdańsk po zaledwie tygodniowych urlopach rozpoczęli przygotowania do sezonu 2020/21. W...
Tylko zwycięstwo pozwoli Lechii Gdańsk zakończyć fazę zasadniczą ekstraklasy na miejscu wyższym niż 8. Gdy...
Lechia Gdańsk - Arka Gdynia. 44. derby Trójmiasta zakończą 27. kolejkę PKO BP Ekstraklasy, która wznowiła...
Ekstraklasa wróci do gry bez zwiększania liczby zmian w meczu z trzech do pięciu, choć do takiego...
- Kiedy jesteś po dwóch kontuzjach i klub wychodzi z taką propozycją, czujesz dużą odpowiedzialność. Jestem...