Kapitan Rod Stewart wciąż na fali. 10 tys. fanów na...
We wtorkowy wieczór, po 8 latach przerwy, sir Rod Stewart ponownie zawitał do Trójmiasta, dając kolejny...
Znaleziono 18 artykułów
We wtorkowy wieczór, po 8 latach przerwy, sir Rod Stewart ponownie zawitał do Trójmiasta, dając kolejny...
"Przemierzaj morza na skrzydłach wyobraźni" - to hasło tegorocznego święta książki, które obchodzimy dziś,...
Wraz z nadejściem 2000 roku nie doszło do wieszczonej przez czarnowidzów globalnej awarii komputerów, która...
Korepetycje z obsługi systemu Fala będą prowadzić urzędnicy za niego odpowiedzialni. To nie żart. Spółka...
W ciągu ostatnich dwóch tygodni służby sanitarne odnotowują ogromny wzrost liczby uczniów i nauczycieli...
Jak jest zima, to musi być zimno, a gdy lato, to wiadomo, że gorąco i ciała odsłania się więcej. Sezon na...
Jest pisarką, redaktorką, felietonistką, współautorką kursów kreatywnego pisania i ghostwriterką....
Jest pisarką, redaktorką, nauczycielką jogi, autorką książek: "Szczęśliwi biegają ULTRA" oraz "Mam tak samo...
Drugiego kwietnia, jak co roku, obchodzimy Międzynarodowy Dzień Książki dla Dzieci. Święto to obchodzone...
Mateusz Skrodzki jest dwukrotnym finalistą telewizyjnego programu Ninja Warrior Polska, co nie udało się...
Siłownie, kluby fitness i baseny zostały zamknięte z uwagi na ograniczenia wprowadzone w czerwonej strefie....
Trzynastolatek nie odbierze siedmioletniej siostry ze szkoły, ośmiolatek nie pojedzie na lekcje sam na...
Stal Mielec okazała się idealnym rywalem na przełamanie dla Lechii Gdańsk. Dariusz Skrzypczak, trener...
Mamy dla was sporo wydarzeń w ten weekend - i tych w plenerze, i pod dachem. Będzie aktywnie, ciekawie i...
Do zakończenia rywalizacji w PGNiG Superlidze pozostały 3 kolejki. W środę o godzinie 18 w Trójmieście...
- W meczu ze Śląskiem poczułem ból w mięśniu i profilaktycznie poprosiłem o zmianę. Jestem w pełnym...
W cieniu przyciągających uwagę opinii publicznej konkursów na dyrektorów Filharmonii Bałtyckiej i Opery...
Kiedy po raz pierwszy zabrać dziecko na basen? Czym różni się nauka pływania od zajęć adaptacyjnych w...