Wielostopniowa rutyna pielęgnacyjna. Nowy trend czy...
Taśmy liftingujące, jedwabne czepki i zaklejanie ust na noc to tylko niektóre z etapów najbardziej...
Znaleziono 22 artykuły
Taśmy liftingujące, jedwabne czepki i zaklejanie ust na noc to tylko niektóre z etapów najbardziej...
W sercu Gdańska odbyła się Gala Beauty pod hasłem "Z Miłości do Piękna". Było to nie tylko święto piękna,...
Chęć zatrzymania czasu, poczucia się pewnie i komfortowo we własnej skórze, to jedne z najczęstszych...
Pielęgnacja okolic oczu jest niezbędna, jeśli zależy ci na atrakcyjnym wyglądzie. Na skórze w okolicach...
Późna jesień i zima to najlepszy czas na wykonywanie zabiegów kosmetycznych twarzy, która w tym okresie nie...
Wiosna i lato to czas, gdy większą wagę przywiązujemy do wyglądu i chętniej odwiedzamy gabinety...
Nowy rok, nowa ja? Zrealizowanie tego postanowienia chyba nigdy nie było tak proste. Zabiegi medycyny...
Wielkimi krokami zbliża się wyjątkowy dzień - święto wszystkich mam, obchodzone w naszym kraju 26 maja. Co...
Ciemne, długie i gęste są marzeniem większości z nas. Zdrowe, długie rzęsy dodają tajemniczości spojrzeniu....
Wyjść z domu bez makijażu? Jeszcze kilkanaście miesięcy temu wiele kobiet nie wyobrażało sobie tego....
Stymuluje komórki do produkcji kolagenu, wygładza zmarszczki, rewitalizuje i ujędrnia skórę. Zabieg z...
Niewystarczająca ilość snu, przemęczenie, stres, a także niewłaściwe odżywianie czy używki - te czynniki...
Paręnaście minut od Gdańska, w pruszczańskim zakątku znajdziecie królestwo piękna i spokoju. Nowo otwarte...
Kilka lat temu medycyna estetyczna w Polsce należała jeszcze do tematów tabu, a nowe usta czy nagłe...
Na długo przed tym, jak zdjęcie Kim Kardashian ostrzykującej sobie twarz własną krwią obiegło świat, zalety...
Perfect Medica to prywatna klinika zabiegowa, oferująca zabiegi z zakresu "jednego dnia". W piątkowe...
Nikogo już nie dziwi 60-latka o buzi gładkiej jak nastolatka. Brak zmarszczek jest domeną nie tylko gwiazd...
Mezoterapia, botoks, kwas hialuronowy, laser frakcjonujący - moda na zabiegi medycyny estetycznej, które...
Proces starzenia się skóry twarzy jest nieunikniony. Dlatego specjaliści medycyny estetycznej dążą do tego,...
Przedstawiamy dugą część artykułu, w którym dr n. med. Małgorzata Sokołowska-Wojdyło, specjalista...