SKM miała rozwiązać problemy komunikacyjne Południa już...
Planowana budowa linii Południowej PKM nie jest nowym pomysłem. Pierwsze koncepcje takiej trasy dla...
Znaleziono 50 artykułów
Planowana budowa linii Południowej PKM nie jest nowym pomysłem. Pierwsze koncepcje takiej trasy dla...
- Jakie autobusy pojadą przez obwodnicę Witomina? - pytają mieszkańcy Witomina, Chwarzna i Wiczlina....
Bieg Niepodległości, Cross Duathlon, cykliczne zajęcia jogi, morsowanie - to niektóre z propozycji...
Plany dotyczące utworzenia linii kolejowej w kierunku Wiczlina z okolic Małego Kacka pozostają aktualne,...
Zwiedzanie miasta autobusami i trolejbusami może być pomysłem na wypełnienie jesiennego weekendu. Wystarczy...
Świeżo namalowane oznakowanie poziome na trójmiejskiej obwodnicy, na odcinku między węzłami Chwarzno i...
Zmniejszenie częstotliwości kursowania większości linii trolejbusowych oraz kilkunastu autobusowych, a...
W niedzielę Ironman w Gdyni, czyli zawody triathlonowe, które po raz pierwszy w Polsce odbędą się na pełnym...
Gdynia zapowiedziała zmiany w rozkładzie poprawiające komunikację centrum z Chwarznem i Wiczlinem od 1...
Od poniedziałku, 1 marca, na Chwarzno-Wiczlino dojedziemy autobusem częściej i wygodniej. To efekt badań...
Na czterech najczęściej uczęszczanych przystankach w Chwarznie i Wiczlinie zamontowano elektroniczne...
1,5 tys. mieszkańców Chwarzna i Wiczlina odpowiedziało na pytania, jak poprawić komunikację z centrum...
Czy skrócenie trasy autobusów linii 172 łączącej przez lata Wiczlino ze śródmieściem Gdyni najpierw do...
Trwa wycinka lasu, ale też wyburzenia domów pod Trasę Kaszubską na Wielkim Kacku. W weekend pasażerów...
Od poniedziałku autobusy linii nr 147, łączącej centrum Gdyni z Chwarznem i Wiczlinem, będą kursować co 10...
Badanie z udziałem gdynian ma dać odpowiedź na pytanie, jak poprawić komunikację Chwarzna i Wiczlina z...
Skierowanie w wakacje trolejbusów sezonowej linii 321 na ul. Orłowską oraz zwiększenie częstotliwości...
W poniedziałek rozpocznie się kursowanie linii 272, z której będzie można korzystać w dni nauki szkolnej....
Za dwa tygodnie ruszy pierwszy w Gdyni autobus jeżdżący w obrębie jednej dzielnicy. Linia 272 będzie...
Zmniejszenie liczby linii w sieci komunikacyjnej ZKM Gdynia, co postulują urzędnicy, wydaje się niezbędne -...