Recenzja filmu "Śnieżka". Disneyowskie roztopy
Za siedmioma górami, za siedmioma lasami i pewnie jeszcze za siedmioma rzekami i siedmioma morzami nie...
Znaleziono 68 artykułów
Za siedmioma górami, za siedmioma lasami i pewnie jeszcze za siedmioma rzekami i siedmioma morzami nie...
Pożyczyłem od kolegi na kilka dni teslę, żeby się nieco przekonać do "elektryków". I wiecie co? Nie...
Film "Biedne istoty" - czegoż tu nie ma! Niemiecki ekspresjonizm idzie pod rękę z groteskowym burtonowskim...
- Gratulacje i podziękowania dla moich zawodników za to, że mieli szacunek dla drużyny GKS Katowice. Nie...
Lechia Gdańsk rozbiła u siebie GKS Katowice 5:1 (1:1) w meczu 9. kolejki Fortuna 1. Ligi. Biało-zieloni...
"Urządził sobie rajd ulicami miasta" czy "nielegalne rajdy w centrum" - na litość boską, koledzy po fachu,...
Latem do Trójmiasta ściągają nie tylko tłumy turystów, ale i żebraków. Władze naszych od lat prowadzą...
Od potoku, od imienia rycerza, czy od jedynej siostry pięciu braci - trudno dziś bez żadnych wątpliwości...
Gdyby na szalach gigantycznej wagi umieścić z jednej strony ważącego prawie 300 kilogramów bohatera...
Najbliższe wydarzenia zdominowane będą świąteczną atmosferą, do Bożego Narodzenia zostało jeszcze...
Tras rowerowych i dróg, które warto przemierzyć rowerem w Trójmieście i okolicach, nie brakuje. Problem...
Nietypowy apel, jaki urzędnicy wystosowali do wandali w imieniu niszczonej windy przy SKM Śródmieście nie...
"Dlaczego rzucacie we mnie kamieniami i tłuczecie moje szyby? Dlaczego niszczycie moje drzwi albo chcecie...
Jak wynikało z kuriozalnego pisma urzędników, montaż koszy, o które wnioskowała Rada Dzielnicy Wrzeszcz...
Wiadra i węże ogrodowe, hektolitry wylanej wody, ubrania przemoczone do suchej nitki i absolutnie żadnej...
Do księgarni trafiła właśnie książka opisująca sprawę seryjnego zabójcy kobiet Pawła Tuchlina, ps....
Mikołaj Trzaska wraz z Wojtkiem Smarzowskim stworzyli prawdopodobnie najbardziej rozpoznawalny obecnie duet...
Powiedział jej, że chce zamieszkać z nią w Polsce i spędzić razem resztę życia. 76-letnia gdańszczanka...
- Przeżywamy trudny moment. Ja na pewno się nie poddam. Nie potrzebuję naprawdę wsparcia i jakieś litości....
Ponoć nie szata zdobi człowieka. Jeśli jednak ktoś występuje publicznie, to jego prezentację - bez względu...