Dlaczego Zdunek Wybrzeże Gdańsk przegrał w Bydgoszczy....
Dlaczego Zdunek Wybrzeże Gdańsk przegrał na wyjeździe z zespołem Abramczyk Polonia Bydgoszcz aż 31:59? Eryk...
Znaleziono 18 artykułów
Dlaczego Zdunek Wybrzeże Gdańsk przegrał na wyjeździe z zespołem Abramczyk Polonia Bydgoszcz aż 31:59? Eryk...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk użyczyło Lukasa Fienhage do 2. Ligi Żużlowej. Niemiec do końca sezonu będzie...
Lukas Fienhage podpisał kontrakt w Zdunek Wybrzeże Gdańsk. To indywidualny mistrzem świata na długim torze....
Rasmus Jensen zostaje w Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Duński żużlowiec uzgodnił już warunki kontraktu na kolejny...
Mikkel Bech przyjechał z własnej inicjatywy na ostatni domowy mecz Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Kibiców...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk w niedzielnym meczu przeciwko Lokomotiv Daugavpils w takim samym składzie jak w...
Krystian Pieszczek będzie startował w PGE Ekstralidze. Żużlowiec Zdunek Wybrzeża Gdańsk porozumiał się z...
Jacob Thorssell po raz drugi z rzędu został indywidualnym mistrzem Szwecji. Na torze w Malilli żużlowiec...
Zbigniew Podlecki - legenda Wybrzeża Gdańsk i patron żużlowego stadionu został bohaterem biografii z cyklu...
- Odzyskaliśmy pewność siebie i możemy myśleć o zwycięstwie w kolejnym meczu - mówi Peter Kildemand po...
- Jestem jednym z głównych winowajców porażki z Unią Tarnów. Trzeba starać się to naprawić w kolejnych...
Mirosław Berliński nie dokonał zmian personalnych w składzie żużlowców Zdunek Wybrzeża Gdańsk na mecz...
- Czułem się jakby moje starty zostały w skrzynce z narzędziami. Jest mi wstyd - mówi Jacob Thorssell po...
Żużlowcy Zdunek Wybrzeża w pierwszym sparingu pokonali na wyjeździe Euro Finannce Polonia Piła 51:39....
Zdunek Wybrzeże Gdańsk z około 3 mln zł należy do finansowej czołówki Nice 1. Ligi Żużlowej na sezon 2018....
Żużlowcy Zdunek Wybrzeża przegrali sparing ekstraligowym Forbet Włókniarzem Częstochowa 37:41. Był to...
Na gdańskim torze żużlowym odbył się ostatni turniej półfinałowy Drużynowych Mistrzostw Polski Juniorów....
Dawid Wawrzyniak zaliczył najlepszy ligowy debiut w barwach Wybrzeża od czasu Krystiana Pieszczka, jeśli...