Zacznij rok z kulturą: wydarzenia online
W tym roku przeczytam 52 książki, odwiedzę kilkanaście muzeów, co najmniej raz w miesiącu pójdę do teatru -...
Znaleziono 18 artykułów
W tym roku przeczytam 52 książki, odwiedzę kilkanaście muzeów, co najmniej raz w miesiącu pójdę do teatru -...
Stan zagrożenia epidemicznego to ciężkie czasy nie tylko dla gastronomii, ale też dla klubów muzycznych....
Jacek Majcherek z gdańskiej restauracji Słowacki Bistro jako jedyny szef kuchni z Pomorza trafił do finału...
Bałtyk Gdynia jest liderem tabeli w dwóch klasach rozgrywkowych. Pierwszy zespół prowadzi w III lidze, a...
Przyjechałam do Trójmiasta, bo podobał mi się klimat. Ludzie wydawali mi się wyluzowani. Nie byłam w...
Dużo muzyki - Miller z Możdżerem, francuska perła ZAZ, Smolik, zamaskowany Lambert, indyjska Saagara, a...
Massive Attack to częsty gość Openera na lotnisku w Kosakowie. W piątek największe przeboje brytyjskiej...
Bluesman Grzegorz Nawrocki, zwiewny Logophonic, garażowe Kinki czy brutalni The Meizterz? Rozpoczynamy nowy...
Dziś w przeglądzie nowości płytowych trzy zupełnie odmienne płyty: indie-rockowego Gentleman!a,...
Podział ligi już ma wpływ na przebieg rozgrywek. Z kolejki na kolejkę rośnie ich dramaturgia, notujemy...
Nareszcie! Po ósmej kolejce, na półmetku rundy jesiennej, Zarząd Pomorskiego ZPN ustalił regulamin...
Rugbiści Jantara Pruszcz Gdański zostali wicemistrzami Polski juniorów, a Ogniwo Sopot zdobyło brązowy...
Przeciwnikiem gdynian była drużyna złożona z zaproszonych gości, w większości graczy młodych bądź jeszcze...
Kolejkę bez niespodzianek należałoby chyba uznać za nierozegraną. W sobotę na fotel lidera po raz wtóry...
W 20. kolejce sensacja goniła sensację. Do największej doszło w Starogardzie, gdzie lider przegrał 1:4!...
Najmłodsi piłkarze grający w lidze Pomorze (roczniki 1986 i ewentualnie 1987) uczestniczą także w...
Najwyższe zwycięstwo w trzeciej kolejce ekstraklasy odnieśli rugbiści Lechii Robod Gdańsk, którzy na...
Sukcesem zakończyła się wyprawa młodych piłkarzy gdańskiej Polonii do Szwecji. Podopieczni Krzysztofa...