Szansa na parking przy Akwarium Gdyńskim. "Koncepcja...
- Czy wróci możliwość parkowania przy plaży oraz Akwarium w Gdyni? - pytają mieszkańcy. - Nie ma planu...
Znaleziono 25 artykułów
- Czy wróci możliwość parkowania przy plaży oraz Akwarium w Gdyni? - pytają mieszkańcy. - Nie ma planu...
Po ostatniej sesji Rady Miasta Gdyni mamy dla kierowców dwie wiadomości: dobrą i złą. Dobra to obniżenie...
Skrócenie godzin płatnego parkowania do godz. 18, zmiana opłaty za pierwsze 30 minut do 50 groszy oraz...
Pół godziny za darmo, bezpłatnie w niedzielę, darmowy parking przy cmentarzu Witomińskim i wysyłanie...
Bycie kierowcą i posiadanie własnego samochodu staje się coraz droższe. Co rusz "pod koła" zmotoryzowanych...
Parkowanie przy szpitalach zwykle stanowi duże wyzwanie dla pacjentów. Ze względu na opóźnienia przyjęć czy...
Kilka dni temu informowaliśmy, że w tym roku policja w całym kraju nałożyła na kierowców mandaty na kwotę...
17 września 2022 r. to kolejny bardzo ważny dzień dla kierowców. W życie wejdą zmienione, bardziej...
Czytam komentarze w Trojmiasto.pl, w których narzekacie na wysokość mandatów po zaostrzeniu kar i nie mogę...
W poniedziałek informowaliśmy o zmianach w przepisach dotyczących braku możliwości redukcji punktów karnych...
W Europie najwięcej fotoradarów ustawionych jest we Włoszech - blisko 7,5 tys. urządzeń. Polska w tym...
Identyfikator uprawniający do darmowego parkowania w Gdyni w niedzielę może otrzymać tylko jedna osoba...
Nasz czytelnik, który sporo jeździ po drogach Pomorza, coraz częściej napotyka na poboczach policyjne...
"Panie władzo, ja się po dziecko spieszę!", "No jechałem szybko, ale mam lekarza", "A, bo ten przede mną...
300 zł mandatu dla rowerzysty, który na drodze dla rowerów i pieszych porusza się z wyższą prędkością niż...
Przekroczysz dozwoloną prędkość o 30 km/h - dostaniesz mandat w wysokości minimum 800 zł. A to tylko...
Odpowiedzi na pytanie postawione w tytule artykułu szuka pan Bartek, który niedawno dostał od policji...
Już 1 stycznia 2022 r. wejdą w życie nowe stawki mandatów za wykroczenia drogowe oraz inne zmiany w prawie,...
Od kilkunastu dni w Strefie Płatnego Parkowania w Gdyni nie można płacić poprzez aplikację City Park App....
O pracy kontrolera Strefy Płatnego Parkowania, kierowcach udających zagranicznych turystów i innych...