Mandat po 5 sekundach. Za wyjście z auta
Czytelnik Trojmiasto.pl otrzymał wezwanie do opłaty dodatkowej za brak opłaty parkingowej przy ul. Portowej...
Znaleziono 55 artykułów
Czytelnik Trojmiasto.pl otrzymał wezwanie do opłaty dodatkowej za brak opłaty parkingowej przy ul. Portowej...
- Czy wróci możliwość parkowania przy plaży oraz Akwarium w Gdyni? - pytają mieszkańcy. - Nie ma planu...
Przed zawarciem koalicji przedstawiciele dwóch największych klubów w Radzie Miasta Gdyni zapowiadali...
Nasz artykuł o 43 mandatach za parkowanie w Gdyni wzbudził spore emocje, lecz okazuje się, że wina leży nie...
Pani Małgorzata, czytelniczka Trojmiasto.pl, dowiedziała się od firmy leasingowej, że ma dodatkowe koszty,...
Łukasz Hećman zapomniał włożyć identyfikator osoby niepełnosprawnej za szybę, a gdy sobie przypomniał, było...
Pan Wojciech, czytelnik Trojmiasto.pl, przez dwa tygodnie codziennie dostawał mandat za nieopłacone...
Czytelnik Trojmiasto.pl dostał mandat w Gdyni 41 sekund po zakończeniu parkowania. - Zakończyłem parkowanie...
Taryfikator mandatów na 2024 rok jest według wielu dość restrykcyjny, ale po ostatnich tragicznych...
Pojazdy, które automatycznie sprawdzają wniesienie opłaty za parkowanie w centrum Gdyni, znacznie...
Gdyńscy radni przystąpili do uchwalania planu w rejonie przystani jachtowej. W planach jest budowa nowego...
- Kiedy nastąpią zmiany w strefie płatnego parkowania w Gdyni? - pytają mieszkańcy. - Po propozycji pani...
- Zróbmy krok wstecz i porozmawiajmy jeszcze raz o strefie płatnego parkowania - proponuje Aleksandra...
Po ostatniej sesji Rady Miasta Gdyni mamy dla kierowców dwie wiadomości: dobrą i złą. Dobra to obniżenie...
Skrócenie godzin płatnego parkowania do godz. 18, zmiana opłaty za pierwsze 30 minut do 50 groszy oraz...
Czy prezydent Gdyni Wojciech Szczurek prowadzi nielegalną kampanię wyborczą za pieniądze mieszkańców? Tak...
Pół godziny za darmo, bezpłatnie w niedzielę, darmowy parking przy cmentarzu Witomińskim i wysyłanie...
Nasz poniedziałkowy artykuł o mandacie za nieopłacone parkowanie dla pana Lecha, który zasłabł i...
Pan Lech przyjechał na rutynową kontrolę u kardiologa w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym w Gdańsku....
- Opłaciłem postój na ul. Warszawskiej w Gdyni przez aplikację, sprawdziłem, czy na pewno wybrałem...