Masz auto w leasingu? Nie dowiesz się o mandacie
Nasz artykuł o 43 mandatach za parkowanie w Gdyni wzbudził spore emocje, lecz okazuje się, że wina leży nie...
Znaleziono 44 artykuły
Nasz artykuł o 43 mandatach za parkowanie w Gdyni wzbudził spore emocje, lecz okazuje się, że wina leży nie...
Pani Małgorzata, czytelniczka Trojmiasto.pl, dowiedziała się od firmy leasingowej, że ma dodatkowe koszty,...
Pan Wojciech, czytelnik Trojmiasto.pl, przez dwa tygodnie codziennie dostawał mandat za nieopłacone...
Czytelnik Trojmiasto.pl dostał mandat w Gdyni 41 sekund po zakończeniu parkowania. - Zakończyłem parkowanie...
Pojazdy, które automatycznie sprawdzają wniesienie opłaty za parkowanie w centrum Gdyni, znacznie...
Gdyńscy radni przystąpili do uchwalania planu w rejonie przystani jachtowej. W planach jest budowa nowego...
- Kiedy nastąpią zmiany w strefie płatnego parkowania w Gdyni? - pytają mieszkańcy. - Po propozycji pani...
- Zróbmy krok wstecz i porozmawiajmy jeszcze raz o strefie płatnego parkowania - proponuje Aleksandra...
Po ostatniej sesji Rady Miasta Gdyni mamy dla kierowców dwie wiadomości: dobrą i złą. Dobra to obniżenie...
Skrócenie godzin płatnego parkowania do godz. 18, zmiana opłaty za pierwsze 30 minut do 50 groszy oraz...
Są takie, które działają prężnie i realnie wpływają na życie mieszkańców. Ale też takie, w których mało kto...
W niedzielę w Gdyni odbyły się wybory do rad dzielnic. Głosowali mieszkańcy tylko siedmiu dzielnic:...
Nieoficjalnie wiadomo już, że chęć społecznej pracy w jednostkach pomocniczych naszego miasta wyraziła...
Pół godziny za darmo, bezpłatnie w niedzielę, darmowy parking przy cmentarzu Witomińskim i wysyłanie...
- Skoro płatny jest parking przy ul. Kieleckiej oraz przy cmentarzu Witomińskim, to może zasadne jest...
Nasz poniedziałkowy artykuł o mandacie za nieopłacone parkowanie dla pana Lecha, który zasłabł i...
Pan Lech przyjechał na rutynową kontrolę u kardiologa w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym w Gdańsku....
- Opłaciłem postój na ul. Warszawskiej w Gdyni przez aplikację, sprawdziłem, czy na pewno wybrałem...
- Zamontowanie parkometru na parkingu przy ul. Kieleckiej było fatalnym ruchem. Samochody stoją na...
Kierowcy w Gdańsku w ostatnim czasie otrzymują listownie wezwania do wniesienia zaległych opłat dodatkowych...