Weekend z protestami w Trójmieście
W sobotę przez Gdańsk przejdzie marsz pod hasłem "Ani jednej więcej". Będzie to protest przeciwko...
Znaleziono 19 artykułów
W sobotę przez Gdańsk przejdzie marsz pod hasłem "Ani jednej więcej". Będzie to protest przeciwko...
We wtorek w Gdańsku, Gdyni, Sopocie i kilkudziesięciu innych polskich miastach odbyły się protesty...
- Zaczęło się od tego, że chciałam dodać otuchy mojej mamie pielęgniarce, bo ona i inni medycy walczą z...
W poniedziałkowy wieczór w centrum Gdańska odbył się kolejny protest przeciwników zaostrzenia przepisów...
Protesty w Trójmieście, 3.11.2020. We wtorek po godz. 18 protestujący w Gdańsku zebrali się pod siedzibą...
Protesty w Trójmieście 2.11.2020. Po godz. 18 ruszył protest w Gdyni - niewielka grupa manifestantów...
Na niedzielę, 1.11.2020, czyli w dniu Wszystkich Świętych, zaplanowano kolejne protesty w ramach walki ze...
Na piątkowe popołudnie w Trójmieście zaplanowano pięć manifestacji, zorganizowanych w ramach protestu...
Transparenty, flagi i zdjęcia z protestu o prawa kobiet trafią do Muzeum Gdańska. Pracownicy instytucji...
W czwartek, 29 października 2020 r., w Trójmieście trwały niewielkie protesty przeciwko zaostrzeniu prawa...
Wtorek to już szósty dzień protestów przeciwko zaostrzeniu w Polsce prawa aborcyjnego. Zaczęło się od...
W miniony weekend dziesiątki tysięcy osób wyszło na ulicę, aby zaprotestować przeciwko decyzji Trybunału...
(Uwaga: artykuł zawiera wulgaryzmy!) "Wyp*******ć" - to słowo stało się hasłem przewodnim trwającego...
Protesty przeciwko zakazowi aborcji nie ustają. Kolejny raz do manifestacji przeciw czwartkowemu wyrokowi...
Kilka tysięcy osób wzięło udział w protestach na ulicach Gdyni przeciw wyrokowi Trybunału Konstytucyjnego....
Polityczne, graficzne, anglojęzyczne, nierzadko wulgarne - takie są hasła sobotnich protestów, które...
Sobota jest kolejnym dniem protestów w obronie praw kobiet. O godz. 14 rozpoczął się protest samochodowy i...
Oprócz oficjalnych uroczystości upamiętniających 35. rocznicę stanu wojennego, w Trójmieście odbywały się...
Przez prawie godzinę gdańska manifestacja "Marsz równości - Reanimacja Demokracji" miała pokojowy...