Wręczono Nagrody Naukowe im. Jana Heweliusza. Znamy...
Po raz 37. wręczono Nagrody Naukowe Miasta Gdańska im. Jana Heweliusza. Wyróżnienia odebrali: prof. dr hab....
Znaleziono 134 artykuły
Po raz 37. wręczono Nagrody Naukowe Miasta Gdańska im. Jana Heweliusza. Wyróżnienia odebrali: prof. dr hab....
Zatrzymano drugiego podejrzanego do sprawy głośnej kradzieży biżuterii w Sopocie. W marcu 2023 r. łupem...
Grupa Capital Park z Warszawy otrzymała pozwolenie na budowę pięciu 9-kondygnacyjnych budynków mieszkalnych...
Od 1 stycznia 2025 r. świadczenia honorowe dla stulatków przysługują na mocy ustawy. Zmieniła się też jego...
Gdyby porównać bogactwo Pomorza do innych krajów, to nasz region mógłby konkurować z Tunezją i Kamerunem....
W marcu minie pięć lat od wprowadzenia ruchu wahadłowego na moście Popielnym w ciągu ul. Toruńskiej w...
Po raz trzynasty wybierzecie Najlepszego Ligowca Roku w Trójmieście. Głosowanie ruszy w poniedziałek, 13...
6641 zł brutto - tyle wyniosła mediana wynagrodzeń miesięcznych brutto w gospodarce narodowej w lipcu 2024...
Tomasz Grzegorczyk otrzymał najwyższą średnią not ze 107 zawodniczek, zawodników i trenerów, których...
Najważniejsze wydarzenia z życia Trójmiasta w mijającym roku. Zestawienie przygotowaliśmy na podstawie...
Karol Czubak odpowiadał na pytania czytelników Trojmiastp.pl jako Ligowiec Listopada 2024 roku. Jedno z...
Karol Czubak został Ligowcem Listopada 2024. To nagroda za strzelenie największej liczby goli wśród...
- Bardzo interesuję się muzyką i sztuką, jestem też wielkim fanem kina. Uwielbiam dobrą fabułę i zwroty...
Gwiazda betlejemska - poinsecja - to najpopularniejszy kwiat ozdobny w okresie świątecznym. Nabyć ją można...
Lodowisko na parkingu pomiędzy halą Polsat Plus Areną Gdynia a Centrum Handlowym Riviera w Gdyni...
To już ostatnia szansa w 2024 roku, aby zobaczyć trójmiejskich piłkarzy z niższych klas rozgrywkowych na...
Trefl Sopot w piątek, 8 listopada o godzinie 20 zmierzy się w Ergo Arenie z Anwilem Włocławek. Będzie do...
6480,52 zł - tyle wyniosła mediana wynagrodzeń miesięcznych brutto w gospodarce narodowej w maju 2024 r. To...
- Wiem, że kibice są tego ciekawi, ale ja bym nie chciał przed opinią publiczną i mediami, mimo że ich...
Lodowisko na parkingu wróci między halę sportową i Centrum Riviera. Zostanie uruchomione pod koniec...