Nie ma decyzji sądu ws. dziecka porzuconego w oknie życia
Rodzice zostali przesłuchani, ale decyzji, czy dziecko do nich wróci, jeszcze nie ma. W piątek, 7 lutego, w...
Znaleziono 114 artykułów
Rodzice zostali przesłuchani, ale decyzji, czy dziecko do nich wróci, jeszcze nie ma. W piątek, 7 lutego, w...
7 lutego w sądzie opiekuńczym w Gdańsku odbędzie się pierwsza rozprawa ws. dalszych losów rocznej...
W naszym Serwisie Ogłoszeniowym jest obecnie ponad 2800 ofert domów z rynku wtórnego z Trójmiasta i okolic,...
- Zacząłem wierzyć w to, że uda mi się odzyskać moje dziecko - mówi w rozmowie z Trójmiasto.pl pan Marcin,...
Podobno najładniejsza choinka to ta prosto z lasu, którą się samodzielnie znajdzie i wytnie. Leśnicy po raz...
- Moja córka została oddana przez matkę do "okna życia" bez mojej wiedzy i zgody. Robię wszystko, żeby ją...
Zabudowa polany przy ul. Wołkowyskiej na Morenie budzi opór okolicznych mieszkańców. Koncepcja planu...
Niemowlę, ok. 10-miesięczną dziewczynkę, znaleziono w oknie życia przy Domu Samotnej Matki i Sanktuarium...
W poniedziałek ruszy budowa naziemnego przejścia dla pieszych przy Dworcu Głównym. Do dwóch pasów zostanie...
Wbrew informacjom o spowolnieniu w Trójmieście czerwiec kończy się obfitością rynkowych nowości. Połowa z...
Po pół roku oczekiwania Koalicja Las Jest Nasz otrzymała z Nadleśnictwa Gdańsk odpowiedź na petycję,...
W matemblewskim Domu Samotnej Matki rodzice znajdują nie tylko dach nad głową i wyżywienie, ale przede...
Ekstremalne Drogi Krzyżowe w Trójmieście odbędą się w piątek w nocy, najdłuższe na dystansie ponad 50 km. W...
Ze wskazań Barometru Cen Nieruchomości Trojmiasto.pl wynika, że nowa oferta mieszkaniowa wprowadzana przez...
Poniższy artykuł na temat organizacji komunikacji kolejowej w Gdańsku to zapis moich obserwacji i -...
Gdzie kupić choinkę w Gdańsku, Gdyni i Sopocie? Podpowiadamy, bo czasu do Wigilii coraz mniej. W sobotę, 16...
Dzika przyroda w Trójmieście: Kępa Redłowska czy klif w Gdyni, Ptasi Raj lub Mewia Łacha na Wyspie...
Poprawa warunków ruchu pieszego oraz wykorzystanie potencjału terenów nadwodnych - to główne ustalenia...
Styczeń tego roku pokazał głęboki zastój na rynku deweloperskim, jeśli chodzi o nowo wprowadzane do...
Mieszkania do wynajęcia w Gdańsku Wrzeszczu zapewniają duży komfort życia wśród osób w różnym wieku. Ceny...