Wszedł do wody z kołem i słuch po nim zaginął....
Trwają poszukiwania 36-letniego Jaromira Hołuja z Gdańska. Mężczyzna 6 lipca 2024 r. ok. godz. 18 wszedł do...
Znaleziono 19 artykułów
Trwają poszukiwania 36-letniego Jaromira Hołuja z Gdańska. Mężczyzna 6 lipca 2024 r. ok. godz. 18 wszedł do...
Pakiet startowy to nieodłączna część zawodów biegowych. Dla wielu uczestników gadżety sponsorskie są niemal...
W salonie AMG Brand Center Gdańsk odbyło się wyjątkowe wydarzenie motoryzacyjne. Swoją premierę świętowały...
Jak mawiają styliści: styl kształtowany jest latami. Dlatego zawsze jest dobry moment na doskonalenie...
Za nami pierwsza rocznica położenia stępki pod prom dla PŻB. Opozycja uczciła ten fakt tortem, za to obecne...
W upalne dni tylko czekasz, aby wyjść na słońce, a może raczej chowasz się w cieniu? Podobnie jak ludzie,...
- Trochę dokucza mi, że słuch już nie ten sam, wszystko robię wolniej. W domu denerwuje mnie to, że kiedyś...
Wymagane m.in. podczas podróży komunikacją miejską czy w przypadku spuszczenia psa ze smyczy. Kagańce, bo o...
Minimalizm, czyli kierunek w architekturze, powstał pół wieku temu w Japonii. Zgodnie z filozofią zen, z...
Pługosolarki na drogach, sól na obwodnicy, powołane sztaby kryzysowe - tak Trójmiasto walczyło z...
Jazda kabrioletem z otwartym dachem to wielka frajda i czysta przyjemność. Wie o tym każdy, kto choć raz w...
Wiosna za pasem, a w gdyńskim salonie dealera Zdunek mamy już gorące lato. Wszystko za sprawą debiutującego...
W Sopocie odbył się pierwszy PZU Bieg Nowych Idei. W główny starcie, który odbywał się na 5-kilometrowej...
Oryginalna trasa wzdłuż morza, start na plaży przy molo, meta na Skwerze Kuracyjnym. To atuty, które mają...
Przed narodzinami dziecka zastanawiamy się, jak przygotować mieszkanie na jego przyjście. Każdy rodzic...
Taki zakup nie ma nic wspólnego z rozsądkiem. Kabriolety nabywamy wyłącznie oczami, bez względu na cenę. W...
Jakże mylą się mężczyźni żyjący w przekonaniu, że kobieta, która podejmuje decyzję o kupnie nowego...
Co łączy włoski pociąg Pendolino z francuskim RGV i polskim tramwajem Swing? Komponenty z gdyńskiej firmy...
Joanna Czajkowska zrealizowała najodważniejszy spektakl w swojej karierze. "Powiększenie" Sopockiej Sceny...