Krzysztof Stanowski ogłosił start w wyborach, ale...
- Obywatelki i obywatele RP, zwracam się do was jako kandydat na prezydenta. Zwracam się do was w sprawach...
Znaleziono 29 artykułów
- Obywatelki i obywatele RP, zwracam się do was jako kandydat na prezydenta. Zwracam się do was w sprawach...
Choć od wyborów do Parlamentu Europejskiego minęło już kilka tygodni, plakaty wyborcze części kandydatów...
- Kiedy zostaną posprzątane banery wyborcze? - dopytują nasi czytelnicy, zwracając uwagę na to, że przecież...
Plakaty wyborcze zalewają ulice miast. Choć wydawać by się mogło, że w tej kwestii panuje wolna amerykanka,...
- Problem polega na tym, że chłop jest za bardzo uczciwy, przeraźliwie uczciwy. Nawet w stosunku co do...
Czy prezydent Gdyni Wojciech Szczurek prowadzi nielegalną kampanię wyborczą za pieniądze mieszkańców? Tak...
Działania Samorządności oraz prezydenta Wojciecha Szczurka świadczą o tym, że boją się końca władzy w...
Właściciele telefonów w całej Polsce, w tym w Trójmieście, otrzymują podejrzane "wiadomości wyborcze",...
Na wypełnione protokoły referendalne oraz z głosowania do senatu natknęła się na ulicy w Gdyni nasza...
Spójrz na mnie! Zapamiętaj, tu jestem! Powtórzę jeszcze raz - to na mnie musisz oddać swój głos! - krzyczą...
Coraz większy bałagan przez plakaty i banery wyborcze - alarmują w Raporcie z Trójmiasta nasi czytelnicy i...
Kampania wyborcza nabiera tempa, a wraz z nią w Trójmieście przybywa banerów, na których reklamują się...
Jeśli większość rządząca przeforsuje pomysł na przesunięcie terminu wyborów samorządowych, to odbędą się...
To już ostatnia prosta przed niedzielnymi wyborami, w których wybrany zostanie prezydent Polski. Walka...
Banery kandydatów na balkonach, w oknach domów i witrynach sklepów, zamiast na miejskich słupach czy...
Dodatkowe 1,5 mln zł dla rad dzielnic, 3,6 mln zł dotacji na zabytki, uczczenie 30-lecia powstania...
Cisza wyborcza przed październikowymi wyborami parlamentarnymi rozpocznie się na 24 godziny przed dniem...
Prezydenci Gdyni i Sopotu, pełnomocnicy i szefowie sztabów, zatrudniają lub sami ściągają plakaty i...
- Państwowa Komisja Wyborcza zwolniła prawie wszystkie doświadczone osoby organizujące wybory i próbuje...
Za kilkanaście dni wybory - sprawdziliśmy jakie są zasady wieszania plakatów i banerów wyborczych w...