Trójmiejscy trzecio- i czwartoligowcy z optymizmem...
Po zimowej przerwie do ligowej rywalizacji wracają drużny z III i IV ligi. Gedania 1922 Gdańsk wiosenną...
Znaleziono 3393 artykuły
Po zimowej przerwie do ligowej rywalizacji wracają drużny z III i IV ligi. Gedania 1922 Gdańsk wiosenną...
"AMW Arka Gdynia Przeciw Depresji. Razem Silniejsi". Pod takim hasłem odbędzie się w Polsat Plus Arenie...
Koszykarki VBW Gdynia na dwie kolejki przed końcem rundy zasadniczej zapewniły sobie numer jeden do...
Lechia Gdańsk znalazła sposób, aby na najbliższy mecz z Puszczą Niepołomice kibiców ponownie zawiozły...
Lechia Gdańsk w oficjalnym komunikacie powtórzyła to, co pod koniec roku usłyszeli akcjonariusze. Żadnych...
Hokeiści 1 Ligi/MHL rozegrają w sobotę ostatnią kolejkę rundy zasadniczej. Teoretycznie obie gdańskie...
Lechia Gdańsk pokonała Lecha Poznań 1:0, korzystając z tego, że od 14. minuty mogła grać 11 na 10. Nie była...
Lechia Gdańsk w pierwszym meczu 2025 roku na Polsat Plus Arenie Gdańsk zagra z liderem PKO BP Ekstraklasy -...
Szóste zwycięstwo z rzędu w Orlen Basket Lidze zaliczyli koszykarze Trefla Sopot. Mistrzowie Polski...
Kolejne, już 12 spotkanie ligowe spotkanie wygrał Trefl Sopot. Mistrzowie Polski zrehabilitowali się fanom...
- Wiemy, jak trudna jest sytuacja w tabeli, ale mamy plan, aby zostać w ekstraklasie - zapewnił John...
W spotkaniu 14. kolejki Orlen Basket Ligi Kobiet VBW Gdynia wygrała w Sosnowcu z Zagłębiem 81:66 (26:18,...
Arka Gdynia znów jest bardzo aktywna i to na różnych polach. Na rynku transferowym na testy zaproszony...
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
W spotkaniu 14. kolejki Orlen Basket Ligi Trefl Sopot w hali 100-lecia Sopotu wygrał z Tauron GTK Gliwice...
AMW Arka Gdynia przegrała z drużyną Górnik Zamek Książ Wałbrzych 74:88 (17:28, 13:22, 20:18, 24:20) na...
W meczu 14. kolejki EuroCup grupy A Trefl Sopot zagra w środę, godz. 18, w Wilnie z tamtejszym Wolves...
W meczu 12. kolejki Orlen Basket Ligi Kobiet VBW Gdynia wygrały we Wrocławiu ze Ślęzą 73:60 (18:13, 19:15,...
Po sześciu przegranych z rzędu Trefl Sopot w końcu powrócił na zwycięskie tory i pokonał u siebie Górnik...
W sobotę (godz. 17.30) w hali 100-lecia Trefl Sopot zagra ostatni mecz w 2024 roku. Mistrzowie Polski w...