PGE Wybrzeże Gdańsk przed walką o ćwierćfinał Pucharu...
Piłkarze ręczni PGE Wybrzeża Gdańsk po raz pierwszy w 2025 roku zagrają w oficjalnym meczu. W poniedziałek,...
Znaleziono 884 artykuły
Piłkarze ręczni PGE Wybrzeża Gdańsk po raz pierwszy w 2025 roku zagrają w oficjalnym meczu. W poniedziałek,...
Tomasz Fornal w towarzystwie aż siedmiu olimpijczyków, w tym dwóch francuskich mistrzów zawita w niedzielę,...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
- Diety nie wyrównują nawet tych pieniędzy, które tracimy, bo są niższe niż te, które otrzymujemy w pracy....
PGE Wybrzeże Gdańsk zakończyło zmagania podczas Memoriału Leona Walleranda w Centrum Sportu GUMed z...
- Od kiedy tylko trenuję piłkę ręczną, gra w reprezentacji Polski była moim marzeniem. Wielokrotnie, gdy...
Mikołaj Czapliński, Maciej Papina i Jakub Będzikowski to zawodnicy PGE Wybrzeża Gdańsk, którzy zostali...
- Myślę, że w momencie, w jakim się właśnie znajdujemy, jesteśmy najmocniejsze od kilku dobrych lat. Mamy...
Piłkarska Reprezentacja Polski kobiet w piłce nożnej zagości w Trójmieście. W latach 2024-2027 polskie...
-Najbliższe plany to jeszcze trochę pograć w siatkówkę. Oczywiście wszystko zależy od zdrowia. To jest dla...
Josh Pickering na pewno nie będzie w przyszłym sezonie startował w barwach Energi Wybrzeża Gdańsk. Klub...
AP Orlen Gdańsk wyjazdowym meczem ze Śląskiem Wrocław 11 sierpnia, rozpocznie 6. sezon w Orlen Ekstralidze...
Polscy siatkarze awansowali do półfinału Igrzysk Olimpijskich Paryż 2024 po wygranej nad Słowenią 3:1...
Trefl Sopot ogłosił przedłużenie kontraktu z Jakubem Schenkiem. MVP ostatnich finałów Orlen Basket Ligi...
Bez medalu dla polskiego windsurfingu podczas Igrzysk Olimpijskich Paryż 2024. Maja Dziarnowska i Paweł...
Na Igrzyskach Olimpijskich Paryż 2024 jest trzeci medal dla Polski. Czwórka podwójna - Dominik Czaja,...
Lukas Kampa wrócił na igrzyska olimpijskie po 12-letniej przerwie. Jest kapitanem reprezentacji Niemiec, a...
- Początek sezonu mamy bardzo ostry. Musimy mieć cztery zagraniczne zawodniczki i osiem Polek, w tym cztery...
Reprezentacja Polski siatkarzy przegrała z Japonią 2:3 (25:23, 20:25, 19:25, 25:23, 15:17) podczas...
Po czwartkowym ogłoszeniu przedłużenia umowy z kanadyjskim obwodowym - Aaronem Bestem, w sobotę Trefl Sopot...