ŁKS Łódź - Arka Gdynia. Mecz o wicelidera na koniec roku...
Arka Gdynia zakończy rok 2024 w Betclic 1. Lidze wyjazdowym meczem z ŁKS Łódź. Jeśli wygra, praktycznie...
Znaleziono 184 artykuły
Arka Gdynia zakończy rok 2024 w Betclic 1. Lidze wyjazdowym meczem z ŁKS Łódź. Jeśli wygra, praktycznie...
Arka Gdynia zremisowała na wyjeździe z GKS Tychy 1:1 (1:1) w 16. kolejce Betclic 1. Ligi. Wśród...
Arka Gdynia wylosowała Piasta Gliwice w 1/16 finału Pucharu Polski. Mecz rozegra u siebie, przy ul....
Lechia Gdańsk - Arka Gdynia 19 maja o godzinie 20:30 na Polsat Plus Arena Gdańsk. 46. derby Trójmiasta...
Piłkarskie derby Trójmiasta w sezonie 2023/24 mają szczęście do eksportowych arbitrów. Jesienią gwizdał...
- Super taki mecz zagrać, poczuć powiew większej, europejskiej piłki, jeśli chodzi o frekwencję na...
- Trzeba zrobić wszystko, aby wytrzymać te cztery mecze, aby się po nich, a może nawet i wcześniej,...
Szymon Grabowski czwartkowy wieczór spędził na meczu siatkarzy Trefl Gdańsk - Asseco Resovia Rzeszów (2:3),...
- Myślę, że jest to zdrowa rywalizacja. Cieszyłem się, że przywitał się z kibicami golem. Mam nadzieję, że...
Arka Gdynia wygrała w meczu na szczycie 22. kolejki Fortuna 1. ligi. Żółto-niebiescy pokonali na wyjeździe...
- Wiem, że to nie jest jeszcze najlepsza wersja mnie, nikt nie musi mi o tym mówić. Mam nadzieję, że...
- Każdy musi skoncentrować się na swojej pracy i zacząć od siebie jeszcze więcej wymagać, żeby ta całość...
- Dla mnie na pewno to nie był karny - zapewnił Mario Maloca, który wciąż przeżywa sytuację, którą sędzia...
Lechia Gdańsk pożegnała się z Pucharem Polski, ale po nieznacznych przegranych w obu meczach z Legią...
Lechia Gdańsk czuje niedosyt po pucharowym meczu z Legią Warszawa. Zwłaszcza, że podobnie, jak w piątek,...
Lechia Gdańsk przegrała u siebie po rzutach karnych z Legią Warszawa 2:4 w 1/8 finału Fortuna Pucharu...
- Chcemy zajść jak najdalej w Pucharze Polski. Na Legię Warszawa wystawię na ten moment optymalny skład -...
Arka Gdynia nie musi oglądać się na wyniki rywali, jeśli chce zimować na miejscu oznaczającym na koniec...
Arka Gdynia, Luka Zarandia i Leszek Ojrzyński znów mają ten sam cel, ale teraz realizują go po dwóch...
Lechia Gdańsk i Trefl Gdańsk wspólnie świętują niedzielne zwycięstwa. Klub piłkarski przekazał...