Terminarz ekstraligi rugby sezon 2024/25. Pierwsze derby...
Ekstraliga rugby 17 sierpnia zainauguruje sezon 2024/25. Systemem każdy z każdym mecz i rewanż zagra...
Znaleziono 51 artykułów
Ekstraliga rugby 17 sierpnia zainauguruje sezon 2024/25. Systemem każdy z każdym mecz i rewanż zagra...
Trefl Sopot wygrał z Kingiem Szczecin (23:19, 27:26, 24:20, ) w szóstym meczu finału Orlen Basket Ligi. Tym...
Arka Gdynia zainauguruję rundę wiosenną w ekstralidze rugby od domowego meczu z niepokonaną w tym sezonie...
Torus Wybrzeże Gdańsk poznał terminarz na sezon 2023/24. Na inaugurację PGNiG Superligi, która nastąpi 30...
- Chcemy wygrać i sprawić frajdę naszym kibicom. Oba zespoły prezentują się dobrze, ale w sobotę wygrać...
"Moim zdaniem jest to analogia do czasów 1996-1998, gdzie po kilku latach pracy trenera Daniela...
Reprezentacja Polski kobiet w rugby 7 została 10. drużyną globu. Podopieczne Janusza Urbanowicza zajęły 10....
- Nigdy nie byłem "zbieraczem" czy człowiekiem, który gra dla cyferek. Tata mi uzmysławia, że to coś...
Hokeistki Stoczniowca Gdańsk przystąpią do sezonu 2021/22 pod wodza nowego trenera. Zenon Obłoński zastąpił...
- Takiej przerwy spowodowanej urazem nie miałem chyba nigdy. Robimy wszystko, abym wrócił na mecz z...
Po złotych medalach w kategoriach: dzieci, młodzika i juniora, szczypiorniści Wybrzeża Gdańsk zdobyli...
Joseph Ceesay po chorobie może wrócić do meczowej dwudziestki Lechii Gdańsk na piątkowy mecz z Pogonią...
Arka Gdynia zmierzy się z Lechią Gdańsk w 8. kolejce ekstraligi rugby. Beda to 60. derby Trójmiasta...
W sobotę o godz. 17:30 Trefl Gdańsk zacznie na wyjeździe serię do dwóch zwycięstw o 9. miejsce PlusLigi w...
Na pierwszych zawodach curlingowych Victoria Sitkiewicz była z rodzicami, gdy miała niespełna roczek. Dziś...
Trójmiejskie koszykarki od piątku do niedzieli zagrają w finałowym turnieju Pucharu Polski. W sobotę od...
Rugbiści Ogniwa Sopot zostali wicemistrzami Polski. W finale ekstraligi przegrali w Łodzi z Budowlanymi SA...
Polscy siatkarze zagrają z Brazylią o złoty medal mistrzostw świata. Początek spotkania w niedzielę o...
Żużlowcy Zdunek Wybrzeże Gdańsk zapewnili sobie awans do turnieju finałowego drużynowych mistrzostw Polski...
Siatkarze Trefla Gdańsk rozpoczynają rywalizację o brązowy medal PlusLigi. W środę o godz. 17:30 zagrają na...