VBW Gdynia nie wyciąga konsekwencji. Prezes: Mamy pełne...
Zespół VBW Gdynia po nieudanej przygodzie w Pucharze Polski nie wyciąga konsekwencji personalnych. Obecnie...
Znaleziono 144 artykuły
Zespół VBW Gdynia po nieudanej przygodzie w Pucharze Polski nie wyciąga konsekwencji personalnych. Obecnie...
- Zaczynałam już w liceum. Później zaczęła się kariera seniorska, a z biegiem czasu moje życie prywatne...
VBW Gdynia nie pozostawiła wątpliwości, że grała z ostatnią drużyną w tabeli i pewnie rozprawiła się z...
Movistar Estudiantes będzie rywalem VBW Gdynia w pierwszej rundzie fazy play-off EuroCup kobiet. Pierwszy...
W weekend kibiców koszykówki czekają mecze 3. kolejki rozgrywek w Orlen Basket Lidze kobiet i mężczyzn, w...
Najbliższa środa, 13 marca upłynie pod znakiem koszykówki. Domowe mecze o kolejne punkty w Orlen Basket...
Krajowa Grupa Spożywcza Arka Gdynia to młody, ambitny zespół, który jest i będzie niewygodnym rywalem dla...
Trefl Sopot wypożyczył Błażeja Kulikowskiego do MKS Dąbrowy Górniczej. To odpowiedź na transfer Jakuba...
To będzie koszykarski weekend w wielkim wydaniu. W piątek, 20 października, o godz. 17:30, Krajowa Grupa...
Julia Bazan została Ligowcem Miesiąca. Koszykarka VBW Arki Gdynia, która występowąła w tej drużynie także...
VBW Arka Gdynia dwukrotnie pokonała w sparingach belgijski Castors Braine 88:52 (24:6, 23:16, 25:21, 16:9)...
VBW Arka Gdynia w sobotę, 18 marca o godz. 17 w hali GCS podejmie Polski Cukier AZS UMCS Lublin w trzecim...
VBW Arka Gdynia podejmie MB Zagłębie Sosnowiec. Spotkanie odbędzie się w środę, 15 lutego, o godz. 18, w...
- W domu nauczono mnie kontaktu z ludźmi i pokory. Jeżeli ktoś poświęca swój czas na przyjście na mecz, na...
Czwartek, 12 stycznia mógł być okazją, by kibice trójmiejskiej koszykówki zobaczyli derbowy pojedynek w...
To będzie intensywna końcówka roku dla trójmiejskich koszykarek i koszykarzy. W czwartek o godz. 19:30,...
Suzuki Arka Gdynia odzyskała swojego lidera. James Florence pojechał z drużyną na wyjazdowy mecz z MKS...
Koszykarki VBW Arki Gdynia wygrały 8. z 12 oficjalnych meczów w sezonie 2022/23. Podopieczne Jeleny...
VBW Arka Gdynia przegrała na wyjeździe z OGM Ormansporem 61:69 (13:16, 23:18, 13:18, 12:17) w meczu 2....
VBW Arka Gdynia rozpoczyna europejską przygodę w EuroCup. Na początek, w środę, 26 października, o godz....