Na cmentarz chodzę nie tylko od święta
- Wizyta na cmentarzu 1 listopada wymaga ode mnie sporo cierpliwości. Dlatego bywam szybko rano i uciekam...
Znaleziono 20 artykułów
- Wizyta na cmentarzu 1 listopada wymaga ode mnie sporo cierpliwości. Dlatego bywam szybko rano i uciekam...
W rozpoczynające się wakacje kierowcy wybierający się na trójmiejskie plaże będą mogli skorzystać z wielu...
W drugiej połowie czerwca znów pojawią się meleksy w Sopocie. Będą kursowały na dwóch trasach: Ergo Arena -...
Trzy osoby - w tym dwoje dorosłych i jedno dziecko - ucierpiały w wypadku z udziałem auta osobowego i...
Zainteresowanie meleksami, które dowożą turystów do molo w Orłowie przerosło wszelkie oczekiwania. W samym...
Prawie 10 tys. osób skorzystało w lipcu z eko-busów, którymi można dojechać na z parkingu Ergo Areny do...
Do końca wakacji można dojechać z al. Zwycięstwa i SKM Orłowo do molo w Orłowie bezpłatnym meleksem. Linia...
Od 1 lipca będzie można dojechać z Monciaka do Opery Leśnej i z powrotem 12-osobowym meleksem za 3 zł....
Na parkingu przy Ergo Arenie będzie można zaparkować auto za darmo, a następnie meleksem pojechać za 3 zł...
W związku z wprowadzeniem płatnego parkowania w Orłowie, którym objęty będzie też parking nadmorski, władze...
- Młodzi kierowcy w pojazdach bez tablic rejestracyjnych, a do tego jeszcze wyjeżdżający na główne,...
Sopot zamierza pod koniec czerwca, wzorem lat poprzednich, uruchomić połączenia meleksami z parkingu przy...
Pani Grażyna chciała w weekend skorzystać z darmowego i promowanego przez władze Sopotu parkingu przy Ergo...
Latem znów będzie można za darmo parkować przy Ergo Arenie i za symboliczną opłatą do centrum Sopotu...
Z umiarkowanym zadowoleniem władze Gdańska i Sopotu podsumowują tegoroczne pomysły na parkowanie w pasie...
W 10 min dojedziesz meleksem spod Ergo Areny do centrum Sopotu. Za bilet zapłacisz 3 zł, za to swoje auto...
Przy Ergo Arenie powstanie darmowy parking, z którego do centrum Sopotu będzie można wkrótce dojechać za...
Kilka godzin po tym, jak z turystycznego meleksa obwożącego turystów po atrakcjach Gdańska wypadła...
W czwartek wieczorem można było mieć wrażenie, że wróciło lato, a z nim tysiące turystów szturmujących...
Sopot będzie miał nową turystyczną atrakcję. Już w czerwcu na ulicach kurortu pojawią się eleganckie,...