Energa Wybrzeże Gdańsk szuka nowego... silnika. Do...
Krzysztof Kasprzak skorzystał z nowego silnika i wjechał do turnieju challenge Indywidualnych Mistrzostw...
Znaleziono 77 artykułów
Krzysztof Kasprzak skorzystał z nowego silnika i wjechał do turnieju challenge Indywidualnych Mistrzostw...
Krzysztof Kasprzak awansował do Indywidualnych Mistrzostw Polski Challenge po wyścigu dodatkowym w VI...
Studenckie koncerty na Placu Zebrań Ludowym w ramach Juwenaliów ze specjalną strefą naszej redakcji, Noc...
Żużlowcy Energi Wybrzeża Gdańsk podali skład na wyjazdowy mecz z Texom Stalą Rzeszów. Znów doszło do...
- Chcę być liderem formacji juniorskiej - mówi nam Miłosz Wysocki. Młody żużlowiec Energi Wybrzeże Gdańsk...
Eliminacje do Indywidualnych Mistrzostw Polski, które były zaplanowane na czwartek, 9 maja, zostały...
W najbliższych dniach nie ma powodu, by narzekać na nudę - dzieje się w Trójmieście. Przed nami targi...
W czwartek, 9 maja, o godz. 17, na stadionie przy ul. Zawodników 1 odbędą się eliminacje do Indywidualnych...
- Osobiście uważałem, że spotkanie nie powinno się odbyć (...). Jestem bardzo sfrustrowany - przekazał...
Energa Wybrzeże Gdańsk od poniedziałkowego poranku prowadzi prace, które mają za zadanie doprowadzenie toru...
Nie odbędzie się zaplanowany na niedzielę, 7 kwietnia VI Memoriał Henryka Żyto. Wystartowała już sprzedaż...
Jeśli nie macie pomysłu na zagospodarowanie pierwszych wiosennych dni w Trójmieście, polecamy kilka...
Energa Wybrzeże Gdańsk z przygotowaniami do sezonu w Metalkas 2. Ekstralidze jest daleko za ligową...
Energa Wybrzeże Gdańsk znów musiało odwołać trening po opadach deszczu. Żużlowcy liczą jednak, że pogoda...
Reprezentacja Szwecji wygrała Finał B Drużynowych Mistrzostw Europy na żużlu. Zawody odbyły się w Gdańsku...
Żużlowcy Energa Wybrzeże Gdańsk nie mają chwili wytchnienia podczas zgrupowania w Cetniewie. Sztab...
Wraz z przebudową składu Energi Wybrzeża Gdańsk, zmiany obejmą także trybuny, a dokładniej jej piękna...
Energa Wybrzeże Gdańsk rozpoczęła sezon 2024 od startu żużlowca w... USA. Jako pierwszy na tor wyjechał...
Energa Wybrzeże Gdańsk dopina plan przedsezonowych przygotowań. Podpieczni Eryka Jóźwiaka mają odjechać...
Energa Wybrzeże Gdańsk wyjazd na tor planuje około 20 marca. Do tego czasu zakończyć się mają prace na...