Kim jest dietetyk - jak i komu może pomóc?
W erze internetowych "diet cud" łatwo zgubić się w morzu nietrwałych rozwiązań związanych z odżywianiem....
Znaleziono 19 artykułów
W erze internetowych "diet cud" łatwo zgubić się w morzu nietrwałych rozwiązań związanych z odżywianiem....
Dieta ketogeniczna - zdobyła serca i talerze wielu poszukiwaczy zdrowia, szczególnie w ostatnich latach,...
Aqua aerobik, aqua fitness bądź po prostu wodny aerobik. Zajęcia sprowadzające się do wykonywania ćwiczeń...
Nie jestem osobą, która nadmiernie krytykuje i ocenia bezwzględnie, czy coś jest dobre, czy złe. Każdy z...
Post przerywany (Intermittent Fasting - IF), czyli strategia żywieniowa polegająca na tym, że czasowo...
Ikony popkultury, muzyki oraz sportu są dla nas wzorem pięknego i zdrowego wyglądu. Diety, które polecają...
Cenne właściwości olejów roślinnych od dawna wykorzystywane są w pielęgnacji skóry twarzy i ciała. Ze...
Okiem Dietetyka to cykl tekstów o tym, jak i gdzie zjeść zdrowo w Trójmieście. Porady przygotowuje dietetyk...
Okiem Dietetyka to cykl tekstów o tym, jak i gdzie zjeść zdrowo w Trójmieście. Porady przygotowuje dietetyk...
Gubienie znacznej nadwagi to nie fanaberia, a konieczność - otyłość jest poważną chorobą, która nieleczona...
Odchudzanie kojarzy się nam tylko z drakońską dietą i koniecznymi treningami na siłowni. Niesłusznie....
Cel musi mnie porwać, zassać. Żeby mi się w ogóle chciało. Zamiast myśleć o mordędze odchudzania, stawiam...
Kolejny technologiczny kit czy coś, co w końcu skutecznie pomoże w walce ze zbędnymi kilogramami? Francuski...
Przedstawiamy drugą część przewodnika po najmodniejszych dietach. Zalety i wady diety Haya, South Beach,...
Głodówka jest jedną z często stosowanych metod na zrzucenie zbędnych kilogramów. O tym, czy istnieje zdrowe...
Ciągła walka z nadwagą jest przypadłością występującą bardzo często. Kolejne diety cud, kończą się zwykle...