Jak dostać mieszkanie komunalne w Krakowie
Mieszkania komunalne w Krakowie stanowią istotne wsparcie dla osób o niższych dochodach, zapewniając dostęp...
Znaleziono 674 artykuły
Mieszkania komunalne w Krakowie stanowią istotne wsparcie dla osób o niższych dochodach, zapewniając dostęp...
Masz pomysł na miejską inwestycję i chcesz, żeby została zrealizowana? Jest szansa, by tak się stało....
- Kocham pulsujące serce miasta i niemal całe życie marzyłam, by mieszkać w centrum. 20 lat zajęło mi, żeby...
We wrześniu ruszy rozbudowa dwóch gdańskich żłobków: nr 10 przy ul. Królewskie Wzgórze i nr 13 przy ul....
Właśnie zaczęły się ferie, jest zatem czas, by wybrać się na nieco dłuższy wypad. Ponownie obieramy...
Jeśli kiedykolwiek szukałeś miejsca parkingowego w centrum miasta w godzinach szczytu, wiesz, że to...
1 września 2025 r. działalność rozpocznie nowa Szkoła Podstawowa nr 30 w Gdańsku z siedzibą przy ul....
Wystawy interaktywne, miejskie spacery, warsztaty rodzinne czy zajęcia plastyczne - to tylko niektóre...
Przed nami kolejny weekend lutego i już niedługo ferie zimowe 2025 na Pomorzu. Jak spędzić wolny czas z...
Narty, snowboard czy wyjazd do miasta - jest jeszcze czas na organizację ferii w okresie zimowej przerwy....
Maćkowy: osiedle złożone z 1300 mieszkań, przeznaczone według szacunków dla 3286 mieszkańców, a wraz z nim...
Mieszkańcy Suchanina przygotowują petycję do władz Gdańska ws. nowej lokalizacji dla skateparku. W miejscu,...
35-letnia Wioletta Radzanowska z Gdańska postanowiła rzucić sobie wyzwanie i wziąć udział w programie...
Ferie 2025 na Pomorzu rozpoczynają się już 17 lutego. Na jakie zajęcia i atrakcje mogą liczyć dzieci i...
Jak długo trwa rozwód? Jak wygląda rozwód, gdy są dzieci? Podczas rozstania pozostaje do uregulowania wiele...
Nie wszyscy spędzili sylwestrową noc na zabawie. Sporo pracy miały miejskie służby. Na szczęście, choć...
Na Psi Patrol Live: Wielka Piracka Przygoda w Ergo Arenie wybrałam się z najbardziej kompetentnym...
Przed nami mikołajki. Chociaż zazwyczaj tego dnia to dzieci są w centrum uwagi, w Trójmieście nie brakuje...
Dlaczego w Polsce odnotowuje się wzrost liczby zakażonych wirusem HIV? Jak wygląda kwestia dostępności do...
Miasto Gdańsk pozyskało 38 mln zł z Krajowego Planu Odbudowy w ramach programu Aktywny Maluch na budowę 2...