Arka Gdynia nie kończy na transferach przed startem...
Arka Gdynia w trakcie zimowych okien transferowych częściej ściągała piłkarzy w czasie już okresu...
Znaleziono 32 artykuły
Arka Gdynia w trakcie zimowych okien transferowych częściej ściągała piłkarzy w czasie już okresu...
Arka Gdynia zatrudniła nowego młodzieżowca. Bartosz Boniecki został wypożyczony do końca sezonu 2021/22 z...
- Nie chcę pompować drużyny i mówić, że jesteśmy jak walec. Oczywiście chciałbym, żeby tak było, ale nie...
23 sierpnia, w niedzielę o godz. 12:40 Arka Gdynia zmierzy się na wyjeździe z II-ligowym Górnikiem...
- Jest za wcześnie, żeby mówić o wywalczeniu ekstraklasy. Nie twierdzę, że o tym nie myślimy, ale to są...
Arka Gdynia włączyła do kadry pierwszej drużynie oficjalnie dwóch nowych obrońców. Obaj byli już z zespołem...
- Znam swoją wartość. Nie będę wymyślał, że będę miał tyle czy tyle bramek i asyst. Transfer do Arki Gdynia...
- Główny cel to jak najszybszy powrót do ekstraklasy. Miejsce takiego klubu, z takimi tradycjami i...
Luka Marić nie będzie grać w Arce Gdynia przez trzeci sezon. Kontrakt 33-letniego obrońcy nie zostanie...
Artur Siemaszko, Mikołaj Łabojko i Łukasz Soszyński zostali nowymi piłkarzami Arki Gdynia. Ten pierwszy...
Szymon Drewniak został nowym piłkarzem Arki Gdynia. 27-letni pomocnik podpisał 2-letni kontrakt. To były...
Od dawno było wiadomo, że w sezonie 2020/21 brakuje terminów, aby w ekstraklasie rozegrać 37 kolejek. Z...
Davit Skhirtladze był najlepszym strzelcem Arki Gdynia do listopada, ale później doznał kontuzji mięśnia...
Rafał Siemaszko, jedna z legend Arki Gdynia w ostatnich sezonach, pożegnał się z klubem. - Czasami dają ci...
Oskar Zawada nie zagra w Arce Gdynia w następnym sezonie. Napastnik był wypożyczony z Wisły Płock do końca...
- Robię wszystko, co w mojej mocy, aby utrzymać Arkę Gdynia w ekstraklasie. Mam wiele do nadrobienia i do...
Arka Gdynia musi liczyć na to, że w przypadku dokończenia sezonu ekstraklasy w lipcu lub sierpniu,...
Arka Gdynia przedłużyła kontrakt z Michałem Nalepą do 30 czerwca 2022 roku. W gronie 28 piłkarzy, którzy...
Radomir Sobczak został prezesem Arki Gdynia. Ma 55 lat. Jest ekonomistą i finansistą, specjalistą z zakresu...
Arka Gdynia pokonała I-ligową Olimpię Grudziądz 4:1 (1:1) w meczu kontrolnym rozgrywanym w Gniewinie. Oba...