Jak uniknąć nietrafionych prezentów?
Święta Bożego Narodzenia to czas radości, ale i prawdziwego wyzwania w postaci poszukiwania i wyboru...
Znaleziono 37 artykułów
Święta Bożego Narodzenia to czas radości, ale i prawdziwego wyzwania w postaci poszukiwania i wyboru...
W czwartkowy wieczór na ścianie Bunkra przy ulicy Olejarnej w Gdańsku dwie artystki pokazały, że ścianka...
W Budapeszcie odbywa się jeden z największych i najbardziej prestiżowych festiwali teatralnych na świecie -...
Tatuatorzy z całego kraju, pokazy pole dance, ekwilibrystki, konkursy i koncerty - w gdańskim Amberexpo...
Jedna z najbardziej innowacyjnych firm na świecie, która opracowuje systemy obliczeniowe na potrzeby...
100cznia, Ulica Elektryków - kiedy myślimy o wakacyjnych punktach rozrywkowo-relaksacyjnych, to właśnie te...
Sfinks, Sfinks700, Sfin, Świnia, Świątynia, Sopockie Forum Integracji Nauki, Kultury i Sztuki. Wiele nazw i...
Niepewna sierpniowa pogoda może być doskonałym pretekstem, aby spędzić trochę czasu w muzeach i galeriach...
Jaki był to rok - każdy wie. Wiele imprez z racji wprowadzonych obostrzeń zostało odwołanych, także tych...
Gdyby pandemia nie pokrzyżowała planów, w ten piątek i sobotę spacerowalibyśmy po Dolnym Wrzeszczu i dzięki...
Prezentacja nowych modeli Mercedesa, pokazy mody i schłodzone prosecco - za nami druga edycja Dnia Kobiet w...
Kawiarnie literackie i artystyczne w Trójmieście starają się łączyć zamiłowanie do literatury i kultury,...
- Zawsze byliśmy za mało taneczni dla fanów indie, a za bardzo melodyjni dla fanów ciężkich brzmień - mówi...
Z okazji setnej rocznicy polskiej Awangardy i trwającego obecnie Roku Awangardy, zaplanowano w Sopocie...
Przyjechałam do Trójmiasta, bo podobał mi się klimat. Ludzie wydawali mi się wyluzowani. Nie byłam w...
Jubileuszowy 20. Festiwal Szekspirowski pozbawiony był wielkich olśnień, jednak poziom zdecydowanej...
Od piątku 29 lipca do 7 sierpnia trwa jubileuszowy 20. Festiwal Szekspirowski. Jednak różne akcje,...
Już w najbliższy piątek, 17 czerwca, startuje trzecia odsłona festiwalu Present Performance, czyli imprezy...
- Przecież każda młoda mama powinna mieć zawsze posprzątany dom, być zadbana, uśmiechnięta, spełniać się...
Internet jest źródłem informacji, miejscem zakupów i sposobem komunikacji. Zazwyczaj tę samą treść, towar...