Jak chciałam zamieszkać w Śródmieściu i się z tego...
- Kocham pulsujące serce miasta i niemal całe życie marzyłam, by mieszkać w centrum. 20 lat zajęło mi, żeby...
Znaleziono 135 artykułów
- Kocham pulsujące serce miasta i niemal całe życie marzyłam, by mieszkać w centrum. 20 lat zajęło mi, żeby...
Nowe etapy na znanych osiedlach, ale też projekty deweloperskie pod zupełnie nowymi adresami - informacje o...
Do końca grudnia wybrane mieszkania na inwestycjach Euro Stylu z Grupy Dom Development powstających w...
Październik tego roku liczbowo nie jest tak obfity w mieszkaniowe nowości rynkowe jak wrzesień, kiedy do...
Euro Styl z Grupy Dom Development uruchomił akcję promocyjną, w której oferuje atrakcyjne rabaty na zakup...
Były prezes spółdzielni mieszkaniowej "Ujeścisko" Grzegorz H. wpłacił 600 tys. zł, by wyjść z aresztu i...
Jak widać na liście inwestycyjnych nowości wprowadzonych do sprzedaży przez deweloperów w sierpniu rynkowa...
Co oferuje rynek mieszkań dla studentów w Trójmieście? Sierpień i wrzesień to ostatni moment na...
600 tys. zł musiałby wpłacić były prezes spółdzielni Ujeścisko Grzegorz H., by wyjść z aresztu i odpowiadać...
Euro Styl z Grupy Dom Development wprowadza do sprzedaży nową inwestycję - Osiedle Warszawska w Gdańsku...
Sezon letni to tradycyjnie czas wzmożonego zainteresowania ofertą deweloperów mieszkaniowych, budujących w...
Euro Styl, deweloper z Grupy Dom Development rozpoczął sprzedaż mieszkań w drugim i ostatnim etapie osiedla...
Znaczy wzrost liczby dostępnych ofert sprzedaży mieszkań i domów oraz zatrzymanie wzrostu cen nieruchomości...
Domy szeregowe w Gdańsku cieszą się dużą popularnością od lat. Zapewniają komfortowy metraż, własny ogród i...
Barometr Cen Nieruchomości - gdzie znajdują się najtańsze mieszkania w Trójmieście z segmentu popularnego?...
W ofercie dewelopera Euro Styl z Grupy Dom Development są mieszkania, które można odebrać "od ręki" lub za...
Pierwszy, opóźniony na tę chwilę o ponad cztery miesiące budynek osiedla Morska Park przy ul. Morskiej (w...
ROSA Residence to dwupiętrowe miejskie wille, zlokalizowane w kameralnej dzielnicy Ujeścisko-Łostowice,...
Wiosna tego roku, zgodnie z zapotrzebowaniem rynkowym, obrodziła nowościami w ofercie deweloperów. Są wśród...
Lokowanie oszczędności w nieruchomościach cieszy się w ostatnich latach rekordową popularnością. Naprzeciw...