Jak chciałam zamieszkać w Śródmieściu i się z tego...
- Kocham pulsujące serce miasta i niemal całe życie marzyłam, by mieszkać w centrum. 20 lat zajęło mi, żeby...
Znaleziono 165 artykułów
- Kocham pulsujące serce miasta i niemal całe życie marzyłam, by mieszkać w centrum. 20 lat zajęło mi, żeby...
Ile kosztuje wynajem małego mieszkania w Trójmieście? Z raportu Barometr Cen Nieruchomości opublikowanego...
Wynajem mieszkania w Sopocie to dla wielu osób dobra alternatywa dla Gdańska i Gdyni. Niewielkie miasto...
Mieszkania do wynajęcia w Sopocie cieszą się popularnością wśród studentów. Na terenie miasta funkcjonują...
Wśród ofert mieszkań do wynajęcia w Sopocie pojawiają się zarówno nowe lokale, jak i starsze obiekty. Przed...
Mieszkania na wynajem w Sopocie cieszą się popularnością wśród osób ceniących bliskość plaży i terenów...
W piątek, 6 września, w wyniku awarii sieci wodociągowej kanalizacja zalała kilka mieszkań w blokach przy...
Kto płaci prowizję dla biura nieruchomości przy wynajmie? Planując współpracę warto zapoznać się z zasadami...
Co oferuje rynek mieszkań dla studentów w Trójmieście? Sierpień i wrzesień to ostatni moment na...
Sezon letni to tradycyjnie czas wzmożonego zainteresowania ofertą deweloperów mieszkaniowych, budujących w...
Mieszkanie w Gdańsku Oliwie to marzenie wielu osób. Dzielnica łączy bliskość terenów zielonych z miejskimi...
Na co zwrócić uwagę przy wynajmie mieszkania? Zastanów się nad lokalizacją, aktualnym stanem nieruchomości...
Trwa rekrutacja na studia, a wraz z nią sezon na poszukiwanie mieszkania przez studentów. Studia często...
Greenstone, fundusz specjalizujący się w inwestycjach private equity, zakupił pakiet blisko 80 proc....
Apartamentów do wynajęcia są tysiące, a taka oferta to coś wyjątkowego. Z drugiej strony, w domu na wodzie...
Po półtora roku wynajmowania mieszkania pani Dominika spóźniła się z opłatą za wynajem kilka dni....
Ma pracę, ale ceny wynajmu mieszkań przekraczają jej możliwości finansowe. Poza tym samotnie wychowuje...
Zapytaliśmy wszystkich kandydatów na prezydentów Gdyni, Gdańska i Sopotu o sprawy ważne dla całego...
Tytułowa willa z początku XX wieku, choć znajduje się dosłownie kilkadziesiąt metrów od ruchliwej al....
O co pytać przy wynajmie mieszkania? Wysokość czynszu, okres wypowiedzenia czy warunki umowy to tylko część...