Choinka z butelek i świąteczny garbus. Efektowne...
Restauracje i kawiarnie w Trójmieście jak co roku starają się przyciągnąć gości świątecznym wystrojem. Obok...
Znaleziono 226 artykułów
Restauracje i kawiarnie w Trójmieście jak co roku starają się przyciągnąć gości świątecznym wystrojem. Obok...
Już w sobotę, 7 grudnia, Alfa Centrum Gdańsk - Galeria Alternatywna zaprasza wszystkich fanów Sonica na...
Setki pluszowych maskotek, gier edukacyjnych, książek i rozwojowych zabawek sensorycznych trafiły do...
Przed nami kolejny listopadowy weekend, jak go spędzić z dziećmi? W najbliższych dniach w Trójmieście nie...
Otwarcie Gdańskiego Lodowiska, wycieczki z licencjonowanym przewodnikiem, rodzinne pływanie, zajęcia...
Choć mamy jeszcze przed sobą ponad tydzień listopada, to już w Trójmieście powoli daje się odczuć klimat...
Już 23 listopada w Alfa Centrum Gdańsk - Galerii Alternatywnej odbędzie się corocznie organizowany Dzień...
Przed nami kolejny listopadowy weekend, jak go spędzić z dziećmi? W najbliższych dniach w Trójmieście nie...
Przed nami kolejny październikowy weekend, podczas którego w Trójmieście na najmłodszych czeka sporo...
Inżynier Mamoń w "Rejsie" był zdania, że lubimy to, co już znamy. Trudno się tym nie zgodzić: potrafimy...
Przed nami długi sierpniowy weekend i półmetek wakacji 2024. W Trójmieście na najmłodszych, młodzież, ale...
Michał Wagner w ubiegłym roku zadebiutował komedią kryminalną pt. "Mów mi Kolt", której akcja toczyła się w...
Przy ul. Świętojańskiej 72/2 w Gdyni mieści się lokal, w którym rządzą śniadania, zupy, dania z ziemniaków...
Już po raz siódmy na najpopularniejszej gdyńskiej ulicy zagościł wielki festiwal dla miłośników street...
Ponownie trafiłam do małego kulinarnego zagłębia poza ścisłym centrum. Tym razem odwiedziłam niebanalną,...
Pokazy naukowe, medycyna od kuchni, łamigłówki, eksperymenty, a może warsztaty kulinarne czy teatr lub...
" - To się dzieje naprawdę czy tylko dzieje się w mojej głowie? - Oczywiście, że to się dzieje w twojej...
We wtorek, 16 kwietnia, ruszyła rekrutacja do żłobka Puchatek oraz Filii nr 1 w Sopocie, z kolei w środę,...
Akademia Pana Kleksa na żywo, teatr od kuchni, warsztaty kulinarne, bitwa Nerf, wielka wystawa Lego, a może...
Pomiary ciśnienia tętniczego, stężenia glukozy we krwi czy zawartość wody i tkanki tłuszczowej w...