Paweł Tarnowski z SKŻ Sopot wicemistrzem świata w...
Paweł Tarnowski został wicemistrzem świata w windsurfingowej klasie iQFoil. To doskonały prognostyk przed...
Znaleziono 43 artykuły
Paweł Tarnowski został wicemistrzem świata w windsurfingowej klasie iQFoil. To doskonały prognostyk przed...
Arka Gdynia została ukarana przez Komisję Dyscyplinarną PZPN za mecz z Lechem Poznań z 7 grudnia ubiegłego...
Trójmiejska Liga Hokeja dotarła do półmetka, a drużyny cały czas szukają nowych graczy. Możesz dołączyć i...
Arka Gdynia została ukarana przez Komisję Dyscyplinarną PZPN za mecz 16. kolejki Fortuna 1. Ligi z Lechią...
Arka Gdynia przegrała u siebie z Lechem Poznań 0:1 (0:1). Jedynego gola, tuż przed zejście piłkarzy na...
Tej klasy rywala nie było przy ul. Olimpijskiej od marca 2022 roku, gdy Arka Gdynia mierzyła się o...
- Nie powiem, że to nie jest problem. Wielki nie jest, ale jest. Próbujemy zaradzić, rozmawialiśmy o tym w...
Wojciech Łobodziński został Ligowcem Listopada 2023. To nagroda dla trenera Arki Gdynia za passę dziewięciu...
- Nic nie było konsultowane. Jeśli ktoś by mnie zapytał, to bym powiedział, że nie chcę grać. Pytałem się...
Arka Gdynia zremisowała na wyjeździe z GKS Katowice 1:1 (1:0), choć prowadziła od 19. do 73. minucie po...
Arka Gdynia w wyjazdowym meczu w GKS Katowice zamierza zdobyć tytuł mistrza półmetka Fortuna 1. Ligi, o ile...
Arka Gdynia będzie mistrzem półmetka Fortuna 1. Ligi, jeśli wygra w Katowicach, a nawet remis lub porażka...
"Mamy długą jesień i stosunkowo późno zaczynamy wiosnę, ale ekstraligę trzeba "zamrozić", gdyż bardzo ważny...
Kamil Stoch zdobył złoto w konkursie na dużej skoczni podczas zimowych igrzysk olimpijskich Pjongczang...
Ponad 2 tysiące zawodników i zawodniczek wzięło udział w 24. festiwalu Bieg św. Dominika, który odbył się...
Piłkarze Bałtyku Gdynia zremisowali na wyjeździe z Gwardią Koszalin 1:1 (1:1). Oba gole padły po rzutach...
Cztery piłkarki ręczne Vistalu Gdynia są bardzo blisko wyjazdu na finały mistrzostw Europy. Katarzyna...
W ostatnim meczu ligowym w tym roku szczypiornistki Vistalu Gdynia pokonały na wyjeździe Olimpię-Beskid...
Szczypiornistki AZS Łączpolu AWFiS Gdańsk przegrały na wyjeździe z Selgrosem Lublin 32:33 (16:17) w swoim...
Lechia bądź Jagiellonia? Tylko te dwie drużyny mają szansę na tytuł mistrza pierwszej rundy sezonu...