AMW Arka Gdynia Przeciw Depresji. Jakub Szumert o...
"AMW Arka Gdynia Przeciw Depresji. Razem Silniejsi". Pod takim hasłem odbędzie się w Polsat Plus Arenie...
Znaleziono 405 artykułów
"AMW Arka Gdynia Przeciw Depresji. Razem Silniejsi". Pod takim hasłem odbędzie się w Polsat Plus Arenie...
Sześć medali zdobyli trójmiejscy lekkoatleci w 69. Halowych Mistrzostwach Polski Toruń 2025 w kategorii...
- Punktem zwrotnym, który pozwolił mi na poważnie wziąć się za karierę we florecie było to, gdy w wieku 14...
VBW Gdynia już skorzystała na wycofaniu się KGHM BC Polkowice, gdyż do Bank Pekao SA Pucharu Polski Kobiet...
- Zawsze chcieliśmy, żeby dzieci prowadziły aktywny tryb życia. Trudno teraz mówić, czy to będą wielkie...
Piłkarze ręczni PGE Wybrzeża Gdańsk od zwycięstwa rozpoczęli rywalizację w Orlen Pucharze Polski sezonu...
- Myślę, że w momencie, w jakim się właśnie znajdujemy, jesteśmy najmocniejsze od kilku dobrych lat. Mamy...
Doping zorganizowany dla drużyn niższych klas rozgrywkowych w piłce nożnej jest dalej rzadkością....
Arka Gdynia ogłosiła zmianę trenera w co najmniej zaskakujący sposób. Komunikat do mediów przekazano 20...
Zmiany w sztabie od przygotowania fizycznego, większa częstotliwość meczów i powołanie do kadry - pod...
Biało-Zielone Ladies Gdańsk z dwutygodniowym opóźnieniem, ale od zwycięstwa w Mińsku Mazowieckim rozpoczęły...
Jak ważne jest trafienie na odpowiedniego nauczyciela? Jakub Szymański miał to szczęście, że na zastępstwo...
Michał Krasodomski miał Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024 oglądać w telewizji, gdyż w światowych...
Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024 oficjalnie zostały rozpoczęte 26 lipca. Po raz pierwszy ceremonia otwarcia...
Ceremonia otwarcia Igrzysk Olimpijskich Paryż 2024 rozpocznie się w piątek, 26 lipca o godzinie 19:30....
Bezprecedensowy sukces odniosła Polska w mistrzostwach Europy w klasie 29er. Biało-czerwoni "rozbili bank",...
25. Gdynia Sailing Days to jedna z najważniejszych imprez regatowych w północnej Europie. Wydarzenie...
Reprezentacja Polski triumfowała w pierwszym finale Mistrzostw Europy Par w klasie 250cc. To zmagania...
52. Memoriał Józefa Żylewicza zgromadził na starcie około 40 przedstawicieli kadry narodowej w różnych...
Już w piątek, 14 czerwca startują piłkarskie mistrzostwa Europy. W meczu otwarcia Niemcy zagrają ze Szkocją...