Z jakich sukcesów sportowców cieszyliśmy się w 2024 roku?
W sporcie najbardziej cieszą medale i zwycięstwa. W 2024 nie brakowało okazji do cieszenia się z sukcesów...
Znaleziono 44 artykuły
W sporcie najbardziej cieszą medale i zwycięstwa. W 2024 nie brakowało okazji do cieszenia się z sukcesów...
Media Team był najlepszym trójmiejskim zespołem w Mistrzostwach Polski Amatorów dywizji IV, czyli ostatnim...
- Najpierw jest Puchar Polski, a potem walka o coś więcej w lidze. Finał byłby super, ale wiem, że to...
Jakub Kałuziński może trafić do Włoch. Tamtejsze media, podobnie jak w marcu, także i teraz przymierzają...
Grzegorz Witt jako Ligowiec Miesiąca za pracę w sztabie reprezentacji Polski podczas piłkarskich mistrzostw...
- Obostrzenia nie są wygodne, może też niektóre nawet przesadzone, ale nawet jak coś mi nie pasuje, czy się...
Rozmawia z twórcami witraży i introligatorami, otwierają się przed nim rymarze i zegarmistrze, tajniki...
Gdyńskie koszykarki Agnieszka Bibrzycka i śp. Małgorzata Dydek zostały uhonorowane w ramach XX edycji Alei...
Skład Lechii Gdańsk na mecz z Sandecją Nowy Sącz ma być zwiastunem zmian, które dokonają się w drużynie po...
Grupa Lotos pozostaje głównym sponsorem reprezentacji Polski w piłce nożnej. Właśnie podpisany kontrakt...
Paweł Fajdek został złotym, a Wojciech Nowicki brązowym medalistą w rzucie młotem podczas lekkoatletycznych...
Weronika Folmer (Elektryk Grudziądz) i Adrian Raczkowski (Wiking Toruń) zostali pierwszymi triumfatorami...
Piłkarze Arki w poniedziałek zagrają z Cracovią. Gdynianie liczą na to, że po meczu przyjaźni ich stadion...
Jako zdobywca tytułu Ligowca Czerwca wśród trójmiejskich sportowców Sławomir Peszko został "przemaglowany"...
Jakub Wawrzyniak, mimo że zmaga się z dolegliwościami zdrowotnymi, w Euro 2016 może być podstawowym lewym...
- Jeśli chcecie, rozpisujcie tabelki i analizujcie szanse Lechii na pierwszą ósemkę ekstraklasy. Mamy trzy...
Historyczny srebrny medal zdobyła drużyna portalu Trojmiasto.pl podczas nieoficjalnych mistrzostw Polski...
PGE Atom Trefl idzie po złoty medal. W niedzielę na Ergo Arenie będzie najprawdopodobniej najlepsza impreza...
Od piątku do niedzieli plaża przy molo w Brzeźnie zamieni się w arenę beach handballa. Pierwszego dnia na...
Drugie Mistrzostwa Gdańska w kartingu dla jednych były okazją do postawienia pierwszych kroków w...