Sport Talent. Franciszek Kowalski łączy brazylisjkie...
Franciszek Kowalski to 11-latek z Gdańska, który specjalizuje się w brazylijskim jiu-jitsu oraz zapasach....
Znaleziono 203 artykuły
Franciszek Kowalski to 11-latek z Gdańska, który specjalizuje się w brazylijskim jiu-jitsu oraz zapasach....
Mimo że w Metalkas 2. Ekstralidze Energa Wybrzeże Gdańsk zakończyła starty, to nadal trwa sezon juniorów....
Żużlowcy Energi Wybrzeża Gdańsk podali skład na wyjazdowy mecz z Texom Stalą Rzeszów. Znów doszło do...
- Chcę być liderem formacji juniorskiej - mówi nam Miłosz Wysocki. Młody żużlowiec Energi Wybrzeże Gdańsk...
Energa Wybrzeże Gdańsk w 3. kolejce Metalkas 2. Ekstraligi zdobyło pierwszy punkt, ale nie ma radości z...
- Mam nadzieję, że uda się awansować z Energą Wybrzeżem do PGE Ekstraligi, a jeśli nie, to że moja...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk ma przed sobą bardzo ważny, wyjazdowy mecz z ebebe PSŻ Poznań. Kibice, a także...
Żużlowcy Zdunek Wybrzeże Gdańsk czują niedosyt po meczu w Rybniku, zatem czy oby na pewno musieli przegrać?...
Trefl Gdańsk został mistrzem Polski siatkarzy w kategorii młodzików. 15-latkowie Oskara Janiszewskiego...
Hokeiści zespołu Chwiałka Hockey Team zdobyli tytuł amatorskiego mistrza Polski powyżej 35. roku życia. W...
Lechia Gdańsk zajęła 4. miejsce w finałowym turnieju mistrzostw Polski rugby 7. W meczu o brąz w Poznaniu...
15 kwietnia, w sobotę od godziny 9 do 16:30 na stadionie GOS przy al. Grunwaldzkiej rozgrywany będzie 7....
Polska, Szwecja, Łotwa i Francja wystartują na stadionie żużlowym im. Zbigniewa Podleckiego w sobotę, 15...
Lechia Gdańsk przekazała na reprezentacyjne zgrupowania sześciu, a Arka Gdynia dwóch piłkarzy. Jednak luki...
Marcin Kaczmarek przed piątkowym meczem z Lechem w Poznaniu przyznał, że nie dostał żadnego ultimatum...
VBW Arka Gdynia pokonała w hali GCS Zagłębie Sosnowiec 76:70 (23:17, 19:17, 16:17, 18:19) w 19. kolejce...
W 2022 roku na serwisie Aktywne Trójmiasto poznaliście historie wielu osób. Każda na swój sposób była...
- Wystartowało 43 paraolimpijczyków, co jest rekordem w bloku konkurencji programu "Integracja przez...
Nieprawdopodobny wyczyn miał miejsce w lekkoatletycznym Memoriale Józefa Żylewicza, który obchodzi...
Jakub Jamróg po biegu dodatkowym zajął 4. miejsce w ćwierćfinale w Gdańsku i awansował do turnieju...