Lechia Gdańsk zwleka z zimowymi transferami. W ostatniej...
Lechia Gdańsk nie przeprowadziła żadnego zimowego transferu. Jednak jest jeszcze sporo czasu na to, żeby...
Znaleziono 44 artykuły
Lechia Gdańsk nie przeprowadziła żadnego zimowego transferu. Jednak jest jeszcze sporo czasu na to, żeby...
- Dla mnie na pewno to nie był karny - zapewnił Mario Maloca, który wciąż przeżywa sytuację, którą sędzia...
Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020 coraz lepiej układają się dla polskich żeglarz. Piotr Myszka ukończył...
Lechia Gdańsk przegrała z Legią w Warszawie 2:3 (0:2). Grano przy drzwiach zamkniętych, a ujawniono jedynie...
Filip Mladenović został najlepszym piłkarzem ekstraklasy sezonu 2020/21. Wyboru dokonali wszyscy zawodnicy...
Dusan Kuciak znalazł się wśród nominowany do tytułu najlepszego bramkarza sezonu 2020/21 w ekstraklasie. W...
Lechia Gdańsk próbuje zachować szanse na grę w europejskich pucharach, a Legia Warszawa jak najszybciej...
Lechia Gdańsk przegrała trzeci mecz z rzędu, co nie zdarzyło się od marca 2018 roku, kiedy Piotr Stokowiec...
Piotr Stokowiec pracę w Lechii Gdańsk, w marcu 2018 roku rozpoczął od trzech kolejnych porażek, ale później...
Lechia Gdańsk jest wśród drużyn, które najszybciej tracą gole w tym sezonie w ekstraklasie. Przez pół...
O północy zamknęło się okno transferowe w ekstraklasie. Teraz można pozyskać już tylko piłkarzy, którzy są...
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, już 21 sierpnia o godz. 18 nasza rodzima liga ruszy na nowo....
Lechia Gdańsk, przegrywając z Cracovią u siebie 0:3, znacznie oddaliła się od ligowego podium. - Za mało...
- Jestem zadowolony z energii, która jest w zespole. Nie ma symptomów, że coś ma być źle. Będzie to...
Kristers Tobers poradził sobie na środku obrony zastępując pauzującego za kartki Mario Malocę. - Pokazał,...
Filip Mladenović związał się na trzy lata z Legią Warszawa. Czy na jego odejściu, a także braku...
Filip Mladenović podczas meczu z Piastem Gliwice, który rozpocznie się 24 czerwca o godzinie 18, pożegna...
Lechia Gdańsk w tym sezonie już czterokrotnie wygrywała z Piastem Gliwice, zdobywając w tych meczach:...
- Jeśli chodzi o pierwsze mecze po pandemii, miałem lekki problem z kolanem, ale zgłosiłem trenerowi, że...
- Potrafimy grać lepiej - zapewnia trener Piotr Stokowiec po remisie Lechii Gdańsk na wyjeździe z Pogonią...