Remcon 2025. Festiwal młodzieńczej wolności i kreatywności
Gry komputerowe, filmy anime i tłumy przebranej młodzieży. Trwający od piątku do niedzieli Remcon, czyli...
Znaleziono 470 artykułów
Gry komputerowe, filmy anime i tłumy przebranej młodzieży. Trwający od piątku do niedzieli Remcon, czyli...
Klocki Lego o wysokim stopniu trudności, kolorowanki (nawet takie z wulgaryzmami), ogromne pistolety na...
PGE Wybrzeże Gdańsk pokonało na wyjeździe Rebud KPR Ostrovię Ostrów Wielkopolski 33:29 (18:15) w 1/8 finału...
- Niewielu ludzi wierzyło lub dawało nam szansę, że stąd wywieziemy choćby punkt, tym bardziej, że trzech...
Choć do matury zostały już tylko 92 dni, to niektóre trójmiejskie szkoły wciąż świętują swoje studniówki. W...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Trójmiasto zawsze było ważnym miejscem na muzycznej mapie Polski. To tutaj swoje pierwsze kroki stawiało...
Co to był za koncert! Publiczność wprost szalała i roznosiła Stary Maneż - rozpoznawała kawałki po...
Po raz 25. przyznano Nagrody Miasta Gdańska dla Młodych Twórców w Dziedzinie Kultury. Laureatami zostali:...
Ulica świętego Ducha ma szczęście do pisarzy. Nie pierwszy raz staje się bohaterką literacką. Wystarczy...
"Intensywnie, ale za to czas szybko leci" czy "przez trzy tygodnie zarobię tu tyle, ile przez dwa miesiące...
- Bardzo mnie to cieszy, że nie tylko nowi akcjonariusze, którzy dzień po porażce z Katowicami wpłacili...
W naszym cyklu Zaczytane Trójmiasto znajdziecie nowości prosto z księgarskich półek z trójmiejskim...
Fragmenty powieści, opowiadanie i sztuka teatralna. Po 41 latach Wojciech Książek odnalazł na pożółkłych...
No i cześć! Do zobaczenia za rok. Mystic Festival 2024 przeszedł do historii i będzie jeszcze długo...
W Trójmieście dużo się dzieje, zwłaszcza teraz, gdy rozpoczyna się sezon letni i wydarzenia są organizowane...
Kina plenerowe w Trójmieście ruszają już pod koniec maja. Komedie, dramaty, thrillery, kino oscarowe i...
SPR Gdynia mozolnie odbudowuje piłkę ręczną kobiet. Po upadku w 2018 roku klubu, który był m.in. dwukrotnym...
Już 5 czerwca rozpocznie się kolejne święto miłośników ciężkich brzmień. Mystic Festival ponownie rozpali...
Jeśli w piątek, 10 maja punktów nie straci GKS Katowice, to Lechia Gdańsk następnego dnia w meczu z Wisłą w...