Ewa Schada Borzyszkowska: Motocross dodał mi odwagi
- Motocross dodał mi odwagi - mówi Ewa Schada Borzyszkowska, która swoją sportową pasję łączy z codziennym...
Znaleziono 44 artykuły
- Motocross dodał mi odwagi - mówi Ewa Schada Borzyszkowska, która swoją sportową pasję łączy z codziennym...
W sobotę i niedzielę na torze motocrossowym pod Gdańskiem odbędą się Motocrossowe Mistrzostwa Świata...
Jak ciekawie spędzić czas w Trójmieście od 6 do 12 czerwca? Propozycji nie brakuje: przed nami koncert...
W najbliższy weekend, 8-9 czerwca, na gdańskim torze motocrossowym przy ul. Starogardzkiej znowu usłyszymy...
Drugi weekend z rzędu na torze motocrossowym w Gdańsku usłyszymy motocyklowe silniki. Nie będą to jednak...
Przed nami pierwszy z dwóch czerwcowych weekendów z zawodami na gdańskim torze motocrossowym. 10 i 11...
Wspaniała czerwcowa pogoda zachęca do wyjścia z domu i spędzenia czasu na świeżym powietrzu. Atrakcji nie...
W najbliższy weekend, 18-19 czerwca, w Gdańsku odbędą się mistrzostwa Polski off-road na minimotocyklach....
Jako niespełna 3-latek wsiadł na motocykl, a w wieku 15 lat ma na koncie tytuły mistrza Polski w...
W miniony weekend Gdańsk gościł uczestników mistrzostw Polski w motocrossie. Pod maszyną startową toru...
Pierwszy weekend września był weekendem przepełnionym motoryzacyjnymi emocjami. Z całą pewnością...
W najbliższy weekend, 4 i 5 września, topowi zawodnicy naszego kraju powalczą w Gdańsku w kolejnej,...
Za nami weekend pełen motocrossowych emocji. Na gdańskim torze przy ul. Starogardzkiej odbyły się zawody...
Mamy bardzo dobrą wiadomość dla fanów motocrossu. W najbliższy weekend, 5-6 czerwca, na gdańskim torze przy...
- Nie róbcie ze mnie gwiazdy. Pamiętam czas, gdy nikt do mnie nie podchodził, żeby podać rękę. Teraz...
Ergo Arena - taki szyld pozostanie na dachu sopocko-gdańskiej hali sportowej przez co najmniej pięć...
W miniony weekend Gdańsk stał się polską stolicą motocrossu. Na torze zlokalizowanym nieopodal ul....
Jej budowa pochłonęła blisko 350 mln zł i trwała ponad trzy lata. Składa się z aż ośmiu kondygnacji i może...
W miniony weekend na gdańskim torze motocrossowym poznaliśmy najlepsze narodowe drużyny Starego Kontynentu....
W najbliższy weekend, 5-6 października, na gdańskim torze motocrossowym, zlokalizowanym nieopodal...