Rifet Kapić o Lechii Gdańsk przed liderem: Spójność...
- Spójność zespołu i klubu jest najważniejsza. Jeżeli zespół martwi się rzeczami z zewnątrz, to na pewno...
Znaleziono 172 artykuły
- Spójność zespołu i klubu jest najważniejsza. Jeżeli zespół martwi się rzeczami z zewnątrz, to na pewno...
Po raz 25. przyznano Nagrody Miasta Gdańska dla Młodych Twórców w Dziedzinie Kultury. Laureatami zostali:...
Nicolai Klindt, kapitan zespołu żużlowców Wybrzeża w ostatnich dwóch sezonach, nie będzie zawodnikiem...
- Mamy duże osłabienie, bo wypadli z gry: Wiktor Tomczak i Rafał Stępień. Na pewno ten mecz będziemy...
Zajęcia sportowo-rekreacyjne, których organizatorem jest Gdański Zespół Schronisk i Sportu Szkolnego, są...
- Jestem piłkarzem i sprawy na stanowiskach kierowniczych nie są w kręgu moich zainteresowań i nie...
- Wszyscy trenują i wszyscy są zdrowi. Do gry na ten moment dostępna jest cała kadra - poinformował nas...
Szukasz pracy i zastanawiasz się nad karierą w sprzedaży? Czy warto zostać agentem nieruchomości? Czym...
Jak napisać list motywacyjny? Dodatkowy dokument to miejsce na przedstawienie konkretnych osiągnięć,...
Na słynnej "Górce" przy ul. Ejsmonda w piątek odbyło się XI Spotkanie Międzypokoleniowe oraz prezentacja...
W czwartek, 20 czerwca, poznaliśmy listę restauracji, które otrzymały wyróżnienie w przewodniku Michelin...
Mateusz Jachlewski po ponad 30 latach gry zakończył bogatą sportową karierę. Wicemistrz świata z 2007 roku...
Energa Wybrzeże Gdańsk odkryła karty przed ważnym meczem z H.Skrzydlewska Orłem Łódź. Gdańszczanie do...
Krzysztof Kasprzak skorzystał z nowego silnika i wjechał do turnieju challenge Indywidualnych Mistrzostw...
Już w sobotę 11 maja, o godz. 19, na stadionie przy ul. Kazimierza Górskiego 10 Life Style Catering Rugby...
Energa Wybrzeże Gdańsk do Ostrowa Wielkopolskiego pojedzie w pełnym zestawieniu. Tom Brennan, który w...
Energa Wybrzeże Gdańsk na własny tor ma wyjechać dopiero na początku kwietnia. Jak zapewnia Krzysztof...
Grażyna Frozyna to 16-letnia łyżwiarka synchroniczna. Gdańszczanka sport ten uważa za prawdziwą sztukę. -...
- Myślę, że nie trzeba. Każdy zdaje sobie sprawę z rangi tego wydarzenia. Powiem więcej, że wręcz staramy...
Gedania 1922 Gdańsk po zwycięstwie nad KP Starogard Gdański 3:0 (1:0) awansowała do 1/8 finału w Pucharze...