Drzewka, dzbanki, wiaderka, a nawet torebka. Grupowe drinki w lokalach
W świecie koktajli coraz większą popularnością cieszą się drinki przeznaczone do dzielenia się w grupie -...
Znaleziono 136 artykułów
W świecie koktajli coraz większą popularnością cieszą się drinki przeznaczone do dzielenia się w grupie -...
5 tys. zł za jednego kraba królewskiego? Tyle trzeba zapłacić w jednej z gdańskich restauracji, by...
Gdzie zjeść w Gdyni? Spędzając czas w mieście, warto poznać miejsca uznawane za najlepsze restauracje. W...
W restauracji Hewelke odbyła się kolejna Bib(ka) - druga kolacja degustacyjna z cyklu, która połączyła...
Gorący, aromatyczny wywar, świeże składniki wybierane według własnego uznania i wspólne biesiadowanie w...
Ponownie trafiłam do małego kulinarnego zagłębia poza ścisłym centrum. Tym razem odwiedziłam niebanalną,...
W Oliwie, przy ul. Czyżewskiego 20 od ponad pięciu lat działa Ristorante Con Giardino, do której udałam się...
Nowe lokale to cykl artykułów, w których odwiedzamy nowe miejsca na gastronomicznej mapie Trójmiasta. Tym...
Jeszcze nie opadły emocje po tłustym czwartku, a już mamy kolejne kulinarne święto. 9 lutego obchodzimy...
W Trójmieście stale powstają nowe miejsca gastronomiczne. Dlatego przyszła pora na kolejny przegląd w...
5 sierpnia to święto wielbicieli owoców morza - idealny czas, by celebrować Dzień Ostryg. W Trójmieście...
Zdalnie sterowany pojazd podwodny służący do wykrywania i niszczenia min stworzony przez naukowców z...
5 lipca rozpoczęło się kulinarne święto, które potrwa do końca miesiąca. W tym roku w festiwalu Fine Dining...
Zupa rybna cieszy się w Trójmieście ogromną popularnością, szczególnie często poszukują jej turyści. To nie...
Smakosze whisky twierdzą, że dodawanie do niej innych składników stanowi profanację tego szlachetnego...
Są niskokaloryczne, zdrowe i smaczne, a do tego mogą zwiększać ochotę na seks - posiadają opinię silnego...
Lubię od czasu do czasu odwiedzić restauracje poza ścisłym centrum - to miejsca, gdzie można naprawdę...
Klimatyczne, z pomysłem zaaranżowane wnętrze, grono wiernych przyjaciółek, zwierzenia, ploteczki i......
Jest takie miejsce w Gdańsku, które łączy w sobie restaurację, galerię sztuki i dom kultury. Mowa o Oria...
Czy do ryby potrzebne są specjalne sztućce? Czy kurczaka można jeść rękami? Jak zabrać się za ostrygi albo...