Imprezy przyjazne milenialsom - czyli jakie?
Jakiś czas temu, przeglądając Kalendarz imprez, natknęłam się na zdanie: "impreza millenials friendly -...
Znaleziono 88 artykułów
Jakiś czas temu, przeglądając Kalendarz imprez, natknęłam się na zdanie: "impreza millenials friendly -...
Przy ulicy Wiesława 1, w samym centrum Gdańska, obok dobrze znanego marketu, w którym fachowcy i firmy...
W cyklu "Trójmiejskie Wnętrza" zaglądamy z wizytą do mieszkania pani Małgorzaty, które znajduje się na...
W Gdyni, w bezpośrednim sąsiedztwie lasów Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego, deweloper ALLCON realizuje...
W środę na Scenie Kameralnej Teatru Wybrzeże w Sopocie mogliśmy obejrzeć widowisko stworzone przez...
W ciągu najbliższych miesięcy GAiT ogłosi przetarg na dostawę 10 tramwajów o długości 45-47 metrów....
Jego jazda na rowerze BMX bardzo spodobała się jurorom nowej edycji "Mam talent". Chociaż podczas występu...
Jeden z najpopularniejszych na świecie musicali familijnych z West Endu - Annie - dotarł właśnie po raz...
Balkon obecnie jest jednym z najbardziej pożądanych elementów mieszkania. Kiedyś niedoceniany, używany...
Teatr Wybrzeże, Muzyczny, Miejski, Miniatura, Szekspirowski czy Opera Bałtycka - tych instytucji kultury...
Ulice na Południu Gdańska, wzdłuż których wyrastają co rusz nowe budynki mieszkalne, przypominają labirynt....
Pod koniec roku w trójmiejskich salonach Volkswagena - CityMotors i Plichta - pojawił się długo oczekiwany...
Cyklinowanie parkietu pozwala przywrócić dawny wygląd i charakter powierzchni. Drewniana podłoga może...
Po ogromnym sukcesie w miastach na całym świecie, takich jak: Los Angeles, Nowy Jork, Toronto, Las Vegas,...
W cyklu Trójmiasto w Budowie uwieczniamy powstawanie nowych, ciekawych ze względu na lokalizację i...
Tydzień temu opisaliśmy losy przedwojennych kin w Gdyni, teraz zaś zapraszamy na opowieść o obiektach,...
Na polskim rynku motoryzacyjnym zadebiutowała chińska marka aut elektrycznych Seres. W Trójmieście te...
Ponad 300 tys. zł kar nałożył w tym roku Zarząd Transportu Miejskiego w Gdańsku na spółkę Gdańskie Autobusy...
Jeszcze kilka lat temu klienci deweloperów, również w Trójmieście, nie byli szczególnie chętni do zakupu...
W najnowszym odcinku cyklu "Jak Oni Mieszkają" odwiedzamy piękne wnętrze, w którym nie brakuje drewna,...