Ponad 100 goli i awans rezerw Arki Gdynia do IV ligi....
Rezerwy Arki Gdynia zapewniły sobie awans do IV ligi. Podopieczni Łukasza Kowalskiego zdominowali rozgrywki...
Znaleziono 609 artykułów
Rezerwy Arki Gdynia zapewniły sobie awans do IV ligi. Podopieczni Łukasza Kowalskiego zdominowali rozgrywki...
Trójmiejscy IV-ligowcy rozpoczęli rundę wiosenną bez wygranej. Remisem 1:1 zakończyło się wyjazdowe...
Arka Gdynia zdecydowała się pozostawić na rundę wiosenną 29 piłkarzy. Odrzucono oferty, które wpłynęły...
Arka Gdynia w 21. kolejce Betclic 1. Ligi zmierzy się ze Zniczem w Pruszkowie. Początek gry w sobotę, 22...
Arka Gdynia zrealizowała wcześniej wspominany przez nas transfer na środek obrony. Do zespołu dołączył...
"Rozmawiałem z kilkoma zawodnikami z Arki Gdynia i przyznali, że bardzo dobrze to wygląda. Moim czarnym...
Arka Gdynia pozyskała napastnika, który ma być odpowiedzią na transfer Karola Czubaka do belgijskiego KV...
Arka Gdynia przygotowuje dwa wypożyczenia. Z Legii Warszawa do końca sezonu pozyska Jordana Majchrzaka....
Arka Gdynia pokonała Lokomotiw Płowdiw 2:0 (2:0) na otwarcie sparingów w Turcji. Gole 13. drużynie...
Wojciech Pertkiewicz ponownie będzie prezesem Arki Gdynia. Po blisko 5-letniej przerwie, urzędowanie...
Jędrzej Grobelny na zgrupowanie we Władysławowie pojechał z Wartą Poznań, a wrócił z Arką Gdynia. W Turcji...
Arka Gdynia została zaskoczona decyzją Karola Czubaka, ale wie kim i kiedy wzmocnić atak po utracie...
Karol Czubak zostanie piłkarzem KV Kortrijk. Belgijski klub musi wpłacić pełną kwotę odstępnego, która...
Arka Gdynia dokonała trzeciego, zimowego transferu. Zgodnie z tym co zapowiadaliśmy, nowym bramkarzem...
Arka Gdynia znów jest bardzo aktywna i to na różnych polach. Na rynku transferowym na testy zaproszony...
- Mam ponad 80 meczów rozegranych w ekstraklasie. Zatem nie można mi dawać czasu, a trzeba ode mnie...
Kamila Podgórna, koszykarka VBW Gdynia, Kornel Poźniak, piłkarz ręczny PGE Wybrzeża Gdańsk oraz...
Arka Gdynia zimą ma być jeszcze wzmocniona. Dyrektor sportowy - Veljko Nikitović i nowy trener - Dawid...
Arka Gdynia przebudowuje sztab pierwszej drużyny. Dawid Szwarga może liczyć na zatrudnienie jeszcze dwóch...
"Mecz z Tychami to wypadek przy pracy. Ostatnio Arka Gdynia prezentuje dobrą formę, ale wyjazd do drużyny,...